Hege flytter ut!

Nå er det bestemt og koffertene er pakket. Hege flytter ut og forlater Bryne!

Fredag reiser ho fra Bryne, setter seg på flyet og flytter til Oslo.

Det er helt sant. Vi har ikke fortalt det til så veldig mange. Dette har vert en prosess som har pågått i et par måneder. Det er Hege som har tatt initiativet til denne splittelsen av familien vår. Eg har prøvd å ta det som en mann. Prøvd å støtte henne, og prøver å overbevise meg selv om at dette er det rette å gjøre.

Etter hvert så har vi kommet til en enighet.Vi har funnet ut at det beste er at vi flytter ut begge to!

Denne flyttinga som eg snakker om, er en helgetur til Oslo, bare Hege og meg. Rett og slett en liten helg uten unger, bare oss to. Vi har begge litt business vi skal ordne i tigerstaden, men vi skal og få tid til litt kvalitetstid, og voksentid! Gleder oss vilt til dette.

For å få til dette så er det en del logistikk som må på plass i og med at vi har et par unger som trenger stell og pass. Eg er heldigvis blir tildelt verdens beste foreldre som hjelper oss. De stiller opp med et servicenivå som er helt fantastisk. Vi flytter til Oslo og de flytter inn til oss. For ungene har ventetiden vert ekstremt lang og nå kommer ikke fredagen fort nok!

Dette kommer til å bli en superdupefantastisk helg for store og små i familien vår!

Du skal ikke se bort fra at vi tar turen til slottet og spør kongen om han blir med å går 1 Million skritt.

– Kjell Arild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.