Ærlige mennesker og fotoshoot!

Dagene våre i Oslo har vært fullt med ærlige mennesker, kjendiser, politi og fotoshoot!

Det har vært en fantastisk kjekt og innholdsrik helg. Vi har truffet ærlige mennesker, kjendiser og prøvd å treffe kongen. Vi har fått unna de tingene som vi ville og opplevd ting vi ikke hadde forutsett.

Hege skal begynne som vertinne for Me & I og det er på grunn av dette at vi egentlig flyttet til Oslo for en helg. Hun har fått møte alle de andre som driver med dette. Fått et lite spark i ræva før ho begynner for fullt.(Eller Kick Off som mange pleier å kalle det.)

Eg for min del har fått lagt bloggen min over på en ny plattform, noe som gjør at den inntil videre er uten reklamebannere. Når disse eventuelt kommer, er det eg som har kontrollen og ikke et eller annet mediekonsern, som i utgangspunktet tjener nok penger.

Kongen og mobiltelefonen

Vi måtte jo ha oss en obligatorisk tur innom slottet. Eg håpet jo at eg skulle få kongen i tale slik at eg kunne spør om han og ikke minst dronningen ville bli med å gå 1 Million skritt. Men dessverre så lukket han ikke opp døra for oss.

På vei fra slottet, nedover Karl Johan stopper vi i en minibank for å fikse oss noen kroner. I dag var det Hege sin konto som skulle igjennom en slankeoperasjon. Selve operasjonen gikk smertefritt og greitt, men noen minutter etterpå, i det vi skulle skille lag og Hege skulle treffe gjengen sin oppdager ho at mobiltelefonen og tilhørende bankkort er borte. Panikken  brer seg samtidig som katastrofetankene erobrer hjernene våre, i et lite sekund. Hva gjør vi? Den er helt sikker stjålet og vi må sperre kort og telefon.

Ærlige mennesker

Plutselig ringer telefonen min. Det er Arild som ringer og forteller at han skulle ringe mamma, men det var ikke mamma som svarte. Ok, sier eg og forteller hva som har skjedd. Legger på og ringer Hege sin telefon. Og der er det faktisk noen som svarer og som vil gi oss telefonen tilbake.

Hvor heldig går det an å være? Mister telefonen på Karl Johan, Norges travleste gate og noen finner telefonen og ønsker å være ærlig og gi den tilbake til Hege! Hva er oddsen for dette?

Eg leker fotomodell

Lørdagen brukte vi stort sett på hver vår kant av byen. Hege med Me & I, eg sammen med broderen og Stine Helen fra Levmeddiabetes.no. Ho ville lage et intervju i forbindelse med 1 Million skritt og dermed så fikk eg lov til å leke fotomodell i spikersuppa i Oslo en travel lørdags ettermiddag. Begynner å bli litt vant med denne knipsinga. Egentlig så synes eg det er merkelig at det ikke ble kaos med mennesker som vill se og ta på meg! Ikke engang de ridende politifolka søkte min oppmerksomhet.

På veien tilbake gikk Petter Pilgaard og Vendela nesten på meg. Petter var opptatt med småjentene som hylte rundt han og Vendela kikket rett frem, så min sjanse til å misjonere litt rundt 1 Million skritt var fraværende. Senere på kvelden tror du ikke vi gikk på en venninne fra den tiden eg jobbet som Dj i Kirkenes.

Sitter igjen med en følelse av at denne helgen har prøvd å fortelle meg noe. Vi får igjen en mistet telefon. Eg møter mennesker eg ikke har truffet på over 20 år og ting har liksom bare gått rette veien.

Er det idag eg skal levere en Lottokupong?

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.