Diabetes dreper forhold!

diabetes kan fort utvikle seg til en bombe i forholdet

Diabetes er noe dritt og nå er det på an igjen. Diabetesen har gitt meg en føling av den tunge typen som virkelig sliter på kropp og sjel. En stor plate med sjokolade og flere glass med melk måtte til for å komme meg ovenpå. Og så må vi ikke glemme timene på sofaen etterpå. Kan vel trygt si at denne ødela det som var igjen av dagen og kvelden.

Selv om diabetes gjør at eg til tider har mer en nok med meg selv, har eg tross alt valgt å leve med jenta eg elsker og våre barn. Når du gjør et slikt valg vet du at det kommer gode og mindre gode dager. For meg så hjelper diabetes meg veldig med å få frem disse mindre gode dagene. Eg må ærlig innrømme at eg ikke er særlig omgjengelig når disse følingene tar meg.

Hege er ei fantastisk jente. Som alle andre mennesker er ho utstyrt med følelser og behov. Ho blir faktisk trøtt og sliten ho og av og til.

Dessverre så tar ikke disse følingene mine hensyn til hvordan det står til med familien min. Diabetes er heller mer en behjelpelig med å skape krangler om bagateller.

Krangelen er en ting. Det mest slitsomme er alle de der katastrofe tankene, og angsten for at ting går til hel&%#e.

Eg er heldig.

Heldigvis har eg begynt å bli bevist på angsten min og jobber hardt med å ikke la den ta kontroll i slike situasjoner, men det er ikke alltid like lett.

Det eg er mest takknemlig for er at eg og Hege har klart å holde ut i over 11 år med opp og nedturer, på tross av min diabetes. Vi har blitt veldig flinke til å gi hverandre tid og snakke ut i etterkant. Det er til tider veldig tøft, men veldig verdt det.

Eg har skrevet det før, men det kan ikke skrives for ofte:

Eg beundrer mennesker som holder ut med oss med diabetes!

Heldigvis elsker ho mannen med diabetes

Takk, Hege!

 

Tagged , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.