I dag fikk eg en idé!

Har du noen gang fått en idé i hode? En idé som ikke vil forsvinne, en idé som bare setter seg skikkelig fast. Nå har eg fått en slik idé!

Det er ikke sjanse for at den vil gi slipp og forlate hodet mitt. Det virker som den har klort seg skikkelig fast og forventer at eg tar tak i den og setter den ut i livet.

En idé blir født.

Det hele startet en dag da eg var ute for å gjennomføre dagens etappe i prosjektet med 1 Million skritt. Eg gikk og surret i min egen lille verden. Musikken dundret i ørene og tankene levde sitt eget liv. Akkurat slik det pleier å være når eg er ute og samler på skritt.

Det er rart hvordan tankerekkene utvikler seg når man ikke er fokusert på noe som helst. Helt ut av det blå kommer de rareste tankene. Det var ut fra en sånn vilkårlig tankerekke at denne ideen ble født.

Det er en idè som er veldig enkel, men samtidig krevende å gjennomføre. Den har blitt gjennomført før, men eg tviler på at det er noen med diabetes som har gjennomført dette.

Er det gjennomførbart?

Det store spørsmålet er jo dette om det er mulig å gjennomføre? Ja, eg mener det er det. Men det krever  en god del planlegging og masse godvilje fra familien min. For at alt skal bli slik som ideen i hodet fremstår så krever det og at eg klarer å få masse pr rundt det, samt noen sponsorer.

Eg kjenner at blodet bruser når eg tenker på dette. Det hadde jo vert superduperfantastisk å fått gjennomført dette! 🙂

Hvorfor?

Ja, hvorfor skal eg hive meg på noe så crazy som dette og hvorfor faller slike ideer ned i hodet mitt?

Muligens eg trenger å ha noen prosjekter gående slik at eg ikke gir plass til tanker om en tom hverdag uten noe engasjerende å fylle dagene med. Tanken på et liv som ufør er skremmende nok samtidig som tanken på å finne meg en ny jobb som bringer meg til et nytt møte med veggen skremmer vettet av meg.

Da er det jo mer spennende å skape sine egne prosjekter å drive med! Noe som viser igjen og som eg gjør på mine egne premisser. Ikke godt å si hva det er, men hjernen er et merkelig instrument.

Også er det jo det at eg ser et potensiale i denne ideen om eg gjennomfører den. Den kan bringe med seg en fin fremtid

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.