En hyggelig melding og gamle hits!

En liten blogg om en hyggelig melding og alt det gode som kan komme ut av en melding.. Idag fjernet denne lille meldingen skrivesperren og sendte meg tilbake til 90 tallet. Plutselig fyltes hodet med minner fra den tiden eg levde av å spille musikk og livet stort sett var en fest. Lite visste man da om hvordan livet i 2018 skulle bli.

Når man driver å blogger så er det ingen hemmelighet at faren for skrivesperre er overhengende. I dag var eg veldig nærme en slik sperre. Satt i sofaen og snakket meg Hege om hva eg skulle bruke 500 ord på i neste blogg. Absolutt ingenting, sa ho. Javel tenkte eg og var på vei inn i en tankerekke rundt dette med om at ho kanskje er drittlei av hele bloggingen min. Panikken holdt på å velte innover meg, da det plutselig plinget i telefonen min.

Bank,bank – Melding til meg!

Og der var den, sendt fra himmelen. En hyggelig melding som reddet meg fra skrivesperra og samtidig  sendte meg  inn i nostalgiens verden. Meldingen kom fra en fyr som eg ikke hadde ventet meg å få en melding i fra, noe som gjorde meldingen enda mer hyggelig. Han fortalte meg hvor stor pris han setter på en spilleliste eg har lagt ut på Spotify. Det er ikke en hvilken som helst liste, det er den som er fra den tiden da eg var DJ på Rockefeller Night Club, på Bryne. Du finner den her:Rockefeller Night Club.

Rockefeller var en meget populær nattclub på 90 tallet der eg jobbet i ca 1 og et halvt år. Dette var i begynnelsen på 90 tallet. Det er et sted eg har massevis av gode minner i fra. Eg vet at eg ikke er den eneste jærbuen med gode miner derfra. Musikken fra den tiden er vel det som vi nå kan kalle gammelpop og vi som har opplevd den tiden begynner kanskje også å bli gamle nok?

Det gikk i mye Sommertider, I Love rock`n roll, The Look og andre sanger av den typen at om du ikke kunne danse så kunne du iallefall synge med. I allefall om du hadde bøttet nedpå med nok flytende væske!

Spotify.

Spotify er en super fin ting. Den gjør det mulig for oss som er gamle nok til å finne frem disse gode gamle sangene. Hits fra den tiden vi var alt annet en gamle nok. I og med at dagens blogg ble reddet av en hyggelig kar, med en hyggelig melding så tenker eg at eg lager en ny spilleliste fra begynnelsen av 90 tallet.

Det er helg med stor fare for inntak av flytende væske av den typen som manner frem nostalgi og minner om stramme kropper og hete blikk. Så fra meg til dere, her er et par timer med god “gammel nok” musikk.Ønsker dere alle en riktig god helg!

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.