Fanget i skrittet!

Noen ganger faller de rareste overskriftene ned i hodet mitt. De treffer meg som et lyn nedslag og plutselig så har eg en hel blogg ferdig skrevet i tankene mine. Da gjelder det å få skrevet den ned så fort som bare mulig. Så her er historien om eg som er fullstendig fanget i skrittet!

Skrittet er det eneste som betyr noe!

For noen dager siden skrev eg en blogg om hvor lenge siden det var at eg hadde fått meg en skikkelig tur. Og som vanlig når eg sier noe høyt så pleier det å funke som en boomerang. Det slår tilbake og eg blir liksom tvunget til å reagere. Dermed så har det blitt mye skritt siden sist gang eg klaget og sytet. Eg har gått, eg har løpt og eg har til og med vert en tur nede i kjelleren for å samle på skritt.

Ja, tenk det. Eg har faktisk en tredemølle stående. Men tror du eg er venn med den? Nei det er et veldig anstrengt vennskap mellom oss to. Den klarte å overbevise meg i et svakt øyeblikk for et års tid siden, til at eg måtte kjøpe den. De første månedene var den veldig snill med meg, men etter en tid så virker det som den har bestemt seg for at den vil ha fred.

Helg i skrittets tegn!

Lørdag følte eg meg som Supermann. Kom meg ut på løpetur! Endelig!  Eg klarte faktisk å løpe 7 kilometer før regnet kom og tok meg. Klarte akkurat å smette inn døra før himmelen åpnet seg. Og det var jo meget bra for meg som krymper i regnvær.

Noen timer senere klarte gjengen min til og med å lure meg med i bassenget. (Det gikk heldigvis bra. Virker som den der krympeeffekten kun gjelder i utendørs regnvær.)

I dag har vi virkelig fått nyte friluftslivet. Etter et nokså heftig familieråd, ved frokost bordet, ble det besluttet at dagen skulle tilbringes i skogen og på isen. Mamma og Pappa vil sanke skritt på reisen mot 1 Millionskritt og ungene kjempet imot, helt til de ble bestukket med en tur på is-banen. Det er vel dette som er definisjonen på vinn – vinn, eller?

Endelig hjemme igjen virker det som hele verden har ventet på ungene. Eldstemann stikker på overnattingsbesøk. Mellomste forsvant ned på stadion for noen timer med fotballsparking. Hege stikker ut for å besøke mammaen sin. Minsten forsvant inn i tv verden.

Og her sitter eg. Nesten helt alene og lurer på hva eg skal finne på?

Tror eg stikker ut og går meg en tur!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.