Historien om gresshoppa Pernille!

Gresshoppa Pernille ble født torsdag 1. februar kl 2012.

Leggetid er en helt spesiell tid i det fleste hjem, tror eg. Da er det maktkampen mellom de voksne og de små som er veldig i dagen. De voksne ser frem til å få ungene i seng og få voksen tid. Ungene ønsker å være oppe med foreldrene for å lære litt om dette med voksen tid. De er jo snart voksne og da trenger de selvfølgelig å få vite hva dette er.

Etter hvert så årene går så lærer man  seg noen triks, slik at vi får til denne her voksentiden som eg refererer til. I dag var det Marie som skulle lures raskt i seng og eg brukte “pappa skal fortelle historie” trikset. Vi ble enige om at idag skulle vi lage en historie i sammen. Eg laget en setning og Marie laget den neste og slik skulle vi holde på i ca 5 minutter. Det pleier å bli nokså morsomme historier ut av dette konseptet, og idag ble gresshoppa Pernille født som et resultat av dette.

Gresshoppa Pernille

Historien om gresshoppa Pernille:

Det var en gang en gresshoppe som hette Pernille. Gresshoppa Pernille dreiv og bæsjet nederst ved et grønt strå. Plutselig så ho en mørk skygge over seg, det var en stor sko som kom mot henne. Gresshoppa Pernille ble livredd og begynte å løpe. Men  Pernille var ikke ferdig å bæsje og fikk ikke tid til å tørke seg, Dermed så sto skittstripa etter henne der ho løp alt ho klarte bortover bakken.

Plutselig så gresshoppa Pernille en sølepytt og hoppet oppi den. Pernille vasker rumpa si før ho dukker under og der er det en mark. Pernille spør marken om hvor ho er. Marken svarer  Ssssshhhh. Ja, men hva er dette da, spør Gresshoppa Pernille marken. Dette er et toalett, svarer marken.  Ja, men eg er jo ferdig på toalettet sier gresshoppa Pernille. Det er du sikkert, men dette er toalettet til alle hundene som går forbi, svarer marken.

Æsj, sier gresshoppa Pernille og flyr ut av sølepytten. Plutselig står det en hund rett foran henne. Hunden oppdager gresshoppa Pernille. Hunden åpner munnen og vips så forsvinner Pernille  rett inn i munnen til hunden og dør.

Snipp, snapp, snute så var livet til gresshoppa Pernille ute!

-Forfattet av pappa og Marie!

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.