Regnbuen!

Regnbuen er en fantastisk ting. Den er resultatet av noe negativt som har vært og tegn på noe positivt som ligger foran oss. Om man kan si det på denne måten. Det er vel få av oss som liker regn og uvær mens de fleste av oss smiler og er glad når solen skinner og sola varmer.

Regnbue

Og det er i overgangen her regnbuen viser seg og gir grunn for positivitet og optimisme.

Regnbuen kan vel også brukes som en metafor på hvordan livet er for det fleste av oss. Dagene kan være fylt av konflikter  og negativitet og plutselig helt ut av det blå så dukker det opp noe som får oss til å smile og være lykkelige igjen.

Noen av oss er blitt utstyrt med noen personlige skavanker som gir oss noen ekstra utfordringer . Dette kan fort være med å skape dager som svinger fra det ene til det andre. Dette har i alle fall for meg gjort at eg er blitt ekstra glad i regnbuen og solskinnet som det bringer med seg.

Den norske rapduoen Erik og Kriss har skrevet en sang om regnbuen og hva den bringer med seg. Dette er en sang som fanger meg og beskriver mye av det som eg prøver å fortelle dere idag.

Erik & Kriss

Etter regnet synger fuglene

Med denne ønsker eg dere en fortsatt fin dag.

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.