Wien – Blogger Networking Event

Noen bloggere reiser til Oslo for å feire, og skinne, i hverandres lys. Eg reiser til Wien!

Wien

Roche Diabetes Care  Blogger Event

Kjenn litt på denne overskriften. For meg så er dette stort. Etter å ha blogget i noen få måneder så blir eg invitert, og fløyet inn til Wien for å bli med på dette. Eg gleder med noe vanvittig og kjenner allerede at inspirasjonene for å fortsette med blogging vokser. Du skal ikke se bort fra at det vil komme en del innlegg fra meg som går på dette med fremtidens behandlingsmetoder innenfor diabetes.

Hva er nå dette, lurer du vel på nå?

Dette er er et happening som Roche Diabetes Care inviterer vi som blogger på Levmeddiabets.no med på.Dette skjer i forbindelse med en stor internasjonal messe som arrangeres årlig i Wien. Her går det i alt som har med diabetes å gjøre. Her samles professorer, leverandører, forskere og andre fagfolk innenfor diabetes.

Dette er en arena for innsamling av informasjon om det som rører seg innenfor teknologi og utvikling når det gjelder behandling av diabetes. Med andre ord, her får eg anledning til å få førstehåndsinformasjon om hvordan min sykdom vil bli behandlet i fremtiden.

Eg ser virkelig frem til å få kunnskap om dette.  Virkelig sette meg inn i hva som skjer av utvikling på denne fronten. Det kan fort bli noen spennende samtaler med overlegen på sykehuset i etterkant av denne turen. Men det største usikkerhetsmomentet er vel om det eg får vite er noe eg får nytte av. For med det tempoet som regjeringen jobber etter og den kunnskapen vår helseminister sitter på, så er eg ikke sikker på om det eg vil få innsikt i vil bli tillatt brukt i Norge. Iallefall ikke løpet av den tiden eg vandrer her på jorden.

Om du er nysgjerrig på hva eg publiserer på Levmeddiabetes.no så kan du lese mitt siste innlegg her:

Når diabetesen dytter deg i veggen – er det feigt å gi seg?

-Kjell Arild

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.