Ut på tur – Blir du med?

Etter en meget vellykket tur til Stavanger Lørdag 3. Februar er det på tide å  legge nye planer. Denne gangen går tankene mine sørover. For de som virkelig vil ha en utfordring er det mulig å bli med på en 2 dagers opplevelse. Her er det mange muligheter  og som vanlig er det opp til hver enkelt hvor langt dere vil gå og hvor lenge dere vil bli med.

Den første dagen går vi på asfalt og neste dag går store deler av turen på grus.

Ut på tur – dag 1.

Vi starter på formiddagen på Bryne, utenfor Rema 1000, Håland. Vi går langs veien (store deler går på sykkelsti) sørover til Nærbø. Derfra går vi videre til Varhaug og Vigrestad. Fra Vigrestad går vi via Stokkelandsmarka til Brusand og dagens etappe avsluttes på Ogna Camping.

tur
www.kak.net

Eg har Campingvogn på Ogna Camping og kommer til å overnatte her. Her er det mange muligheter for dere som er med meg på turen. Du kan for eksempel leie deg en campinghytte på Campingplassen. Eventuelt vi kan se om vi kan få en bra pris om flere av dere deler en hytte. Et annet alternativ er å ta toget hjem for å sove i sin egen seng. Blir du med videre neste dag tar du toget til Brusand eller Ogna.

Om vi blir flere som camper kan det godt være at vi samler oss rundt leirbålet på kvelden og forteller skrønehistorier imens nattemørket legger seg rundt oss.

Ut på tur – dag 2.

Neste dag fortsetter vi sørover til Ogna og over den Vestlandske hovedvei til Hellvik. Fra Hellvik finner vi tur stien som går langs jernbanen til turens endestasjon – Egersund.

tur - vestlandske hovedvei
www.brr.no

For de som er ekstra tøffe i trynet så er det lov å gå hjemover igjen…..

Facts:

Bryne – Ogna Camping er ca 28 kilometer på asfalt.

Ogna Camping – Egersund er ca 20 kilometer med store deler på grus.

Vi starter på formiddagen Lørdag 24. Februar om ikke værgudene absolutt vil det annerledes.

Blir DU med?

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.