Tiden går ikke fort nok – Gleder meg til uka som ligger foran meg!

Tiden har gått utrolig sakte den siste uka. Det har vært en uke  der eg har hatt følelsen at tiden står stille og ingenting skjer. Slikt kan til tider være frustrerende. I alle fall når du vet at det ligger mye spennende foran deg.

Tiden står stille

Uka som ligger foran meg har eg gledet meg til lenge.

Mandag starter med et besøk til legen før eg fortsetter til et spennende møte Et møte som handler om realisering av denne ideen eg har. Den ideen eg har fortalt dere om uten egentlig å fortelle hva det dreier seg om. Du kan lese om den her: https://kjellarild.no/2018/01/24/eg-har-en-ide/

Tirsdag setter eg meg på flyet og reiser til Wien. Der skal eg få lov til å bli med på en konferanse angående fremtidens behandling av diabetes. Her vil eg og få innblikk i det siste av teknologiske nyvinninger innenfor håndtering av diabetes.

Det er folka bak levmeddiabetes som har invitert meg. For første gangen på snart 35 år skal eg tilbringe noen dager med mennesker som har fått samme diagnose som meg å sliter med. Her er mulighetene store til å få innblikk i hvordan likesinnede løser sine dagligdagse utfordringer. Dette kan ikke bli noe annet en spennende.

Tiden flyr når du har det gøy.

Før eg vet ordet av det så sitter eg nok på flyet hjemover og da er det helg, igjen. Helgen skal brukes til massevis av ingenting  og planlegging for helga etterpå. Da er det på tide å gå seg en ny lang tur på vei mot målet 1millionskritt. Eg har planlagt en 2 dagers tur som eg herved inviterer deg til å bli med på. Les mer om den her: https://kjellarild.no/2018/02/09/ut-pa-tur-blir-du-med/

Tiden flyr.

Dette blir den uka eg “flytter ut” og Hege blir hjemme. DU kan lese mer om da Hege flyttet ut her: https://kjellarild.no/2018/01/20/hege-flytter-ut/

Mye spennende ligger foran meg og venter og eg er klar for å bli med!

Ønsker dere alle en fin dag!

 

-Kjell Arild

 

 

 

 

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.