Eg har fått bekreftelse!

Bekreftelese er viktig for oss alle og ikke minst når livet går i motbakke. Eg har vært så heldig at eg har fått lov til å treffe likesinnede. Mennesker som lider av den samme kroniske og usynlige lidelsen som diabetes er.

Hva har eg fått bekreftelse på?

Når man har fått diabetes så er den nå engang slik at vi er nødt til å hele tiden å være på vakt. Sjekke at blodsukkeret ligger innenfor verdier som gjør at vi faktisk er ved våre fulle fem. Dette er en usynlig jobb som til tider kan være ekstremt slitsomt. Og hvordan kan mennesker uten kjennskap til det forstå?

Akkurat det har eg skrevet om i et innlegg som snart vil bli publisert på Levmeddiabetes.no

Men det var det der med bekreftelse? Eg har som sagt vært noen dager i sammen med en gjeng diabetikere og vi har brukt en del tid på å snakke om våre er faringer.

Bekreftelse på at diabets suger til tider

Det viser seg at eg ikke er den eneste som har erfaringer med at hodet styrer blodsukkeret. Til og med det at et varmt bad kan være nok til å kødde blodsukkeret  til har eg fått bekreftet at eg ikke er alene om. Og for ikke å snakke om at det som funker en dag ikke nødvendigvis funker en annen dag. Eg har fått bekreftetele på at diabetes er uforutsigbart og må håndteres i øyeblikket med mest mulig planlegging. Om det er mulig å forstå!

Diabetes er og blir en sykdom der det ikke er to streker under svaret!

En annen ting som eg har fått bekreftelse på er at min måte å takler utfordringer og planlegging i forbindelse med trening, er den måten som egentlig funker best. Dette har eg fått bekreftet av vår fremtidige olympiske mester i roing.

Konklusjonen må være at eg gjør så godt eg kan og at livet kommer til å være like uforutsigbart som det alltid har vært. Også får man gjøre så godt man kan!

Eg fikk og se inn i fremtiden når det gjelder behandling av diabetes. Her skjer det et par spennende ting som eg skal prøve å få legen min med på så fort som mulig. Stikkordet er en dings under huden og en app. Dette kommer eg til å skrive mer om en av de nærmeste dagene.

Om du vil le litt av dysterheten som av og til tar meg så kan du det her:

Ekstraordinært styremøte i «Kjell Arild AS»

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.