Ryggsekk eller tursekk?

Sponset innlegg -XXL

Hva er forskjellen på en ryggsekk eller en tursekk? ikke vet eg, men det eg vet er at nå er eg blitt innehaver av en slik ryggsekk, eller tursekk om du vil. Sekken bæres på ryggen og brukes på tur, så da er vel begge deler rett. Eller?

Eg kaller det ryggsekk, tenker eg….

Uansett hva du kaller denne sekken så begynte historien min for noen uker siden. Egentlig så begynte alt den dagen eg hadde en idé. Derfra har den ene tanken tatt den andre og på mandag var eg innom XXL for å hente meg en tur…eh…ryggsekk.

Eg hentet ut en LundhagsV12 75 ryggsekk. Dette fordi dama som jobber hos XXL anbefalte meg denne til det bruket som eg vil bruke denne til. Noen har hvisket meg i øret att eg fikk hjelp av en dame som er vandt med å gå lange turer med ryggsekk, så da stolte eg blindt på henne.

Eg gikk stolt ut av XXL som innehaver av min første profesjonelle ryggsekk!

lundhags-v12-75-ryggsekk

Min første tur med ryggsekk.

Siden eg har planer om å gå langt til helga, tenkte eg at det kunne være greitt å teste ut ryggsekken min før dette. Dermed så ble det en lang spasertur med ryggsekk idag. For å virkelig øve til langtur lastet eg sekken med 10 kilo bagasje.

Da var det bare å få den på ryggen og komme seg avgårde. Ryggsekken min har reimer og strammemuligheter både her og der. Eg har fått noen tips underveis i jakten på ryggsekken og strammet til slik som eg var blitt fortalt.

Den første timen så lurte eg virkelig på hva eg har begitt meg ut på. Kroppen min er ikke vannt med hoftebelte som sitte godt og gjør at hoftene plutselig har noen andre faktorer å forholde seg til. Dette medførte noen nye opplevelser, men etter at hoftene og beina skjønte at det ikke nyttet å protestere så ble dette til en meget behagelig opplevelse. Du kan si at eg gikk der og bar på mine ekstra kilo og merket egentlig lite til vekten. Når eg kom hjem etter å ha gått i 16 kilometer, satt eg igjen med en meget god følelse overfor sekken, litt sånn imponert over den kan du si.

Eg var selvfølgelig noe stiv og støl noen timer senere. Men mye mindre en det eg ble av den dagssekken eg hadde på meg når eg gikk til Stavanger.

Takk Ida. Du fant rett sekk til meg.

Du kan lese mer om sekken her: https://www.xxl.no/lundhags-v12-75-ryggsekk/p/1121024_1_style

En helt annen ting på slutten:

Vet at sånne tynne nylonsokker som damer bruker i finsko, kan brukes til å unngå gnagsår?

Få på deg nylonstrømper før du tar på deg ullsokkene så reduserer du sjansen for gnagsår.

-Kjell Arild

ryggsekk

 

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.