Dagen derpå! – Den følelsen etter 5 mil til fots.

Dagen derpå kjennes kroppen mye bedre enn det eg trodde den skulle være etter en helg med gåing og storinnsamling av skritt. Det ble ca 70 000 skritt lørdag og søndag.

Dagen etter verdens beste opplevelse!

I dag har eg en kropp som er litt stiv og støl, men langt mindre en det eg trodde eg skulle oppleve. Leggene gir beskjed om at de har vært på jobb i helgen. Ryggen sender vel noen av de samme signalene. Men når sant skal sies så hadde eg trodd at eg skulle være mye mer stiv og støl. Hadde vel sett for meg at eg ikke skulle komme meg ut av senga i dag. Heldigvis ble det ikke sånn og eg kan legge mindre smerte en forventet til kontoen for mestring.

Det at eg har klart å gjennomføre denne turen gjør at eg kan sette inn et meget stort beløp på kontoen for mestring.

Dagen derpå-den følelsen etter 5 mil

En ting er å bestemme seg for å gå tur. Noe som er enda mer fascinerende og kult er å invitere andre mennesker med. Det er spennende når mennesker som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre drar på tur i sammen. Det er utrolig hvor fort den gode samtalen kommer og plutselig blir minutter til timer og da hele gjengen går samlet i mål. Ja da er det noen lykkelige mennesker som har delt en god opplevelese som alle kan nyte i lang tid fremover.

Hva nå ?

For dere som kjenner meg så kommer det sikkert ikke som en bombe om eg sier at eg allerede har lagt nye planer for turer med en viss lengde. Det er det der med å kjenne sin egen begrensning. Vet ikke om eg er så flink på det der. Det eg vet er at kroppen tåler mer enn eg trur og smerte er noe som går over underveis.

Når det gjelder 1 Million skritt så nærmer eg meg nå målet. Og dette lenge før eg hadde sett føre meg.

Du skal ikke se bort fra at eg kommer til å presentere noen nye tur ideer i den nærmeste fremtiden.

Har du lyst til å bli med?

-Kjell Arild

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.