Tirsdag er dagen der alt er bånn i bøtta!

For meg så er tirsdag definitivt ukas verste dag. Det er liksom den dagen da livet skal vise meg at alt ikke er tipp topp hele tiden. Eg pleier å våkne opp å føle at eg har vært på århundrets fyllekulle. Dette er dagen der bagateller blir store og hele dagen er en eneste stor øvelse i å snakke positivt til seg selv!

tirsdag hund
advantagepetcenter.com

Hvordan er din tirsdag?

Er det bare eg som har det slik eller kjenner du deg igjen? Eller har du en annen ukedag som du liker mindre en andre? Vi har alle dager som er mindre positive en andre, men for meg så virker det som om livet har laget tirsdagen til en slik dag.

Dagen blir helt bånn i bøtta om diabetesen og tirsdagen slår seg i sammen. Da blir det litt slik som dette:

Idag føler eg meg gammel!

Kroppen er virkelig stiv og støl. Stiv i leddene, vond i ryggen og beina føles som noen sender elektriske støt i gjennom de. Hadde liksom planer om en liten joggetur i dag, men tror eg glemmer den. Også er det jo slik at når kroppen ikke vil, så vil heller ikke hode. Har bare lyst til å sove kjenner eg, men hjelper det?

Nei, det gjør ikke det. Du våkner bare enda mer trøtt , stiv og støl.

I perioder så kommer disse dagene, noen verre en andre. Eg har liksom trodd at eg har en eller annen reumatisk lidelse. Tenkte at det kunne være Bektrevs – Min farmor hadde det, og da er det sikkert arvelig, tenker eg!

Nå har det endelig gått opp for meg. Dette er jo komplikasjoner som kommer etter mange år med Diabetes! Det er bindevevet i kroppen min som seier ifra at det også begynner å bli lei av blodsukkersvingninger og masse ekstraarbeid med for mye sukker i cellene osv….

Både eg og bindevevet mitt er f..n så lei av dette.

Legg til tungsinn på dagens timeplan så har dere dagen min!

Heldigvis så regner eg med at i morgen så er alt så mye bedre og dagen i dag er et avsluttet kapittel.

Og helt til slutt….

Mannen på bilde er verdens raskeste mann på over 100 år. På bilde er han 105 år gammel!

Tirsdag

Alt er mulig!

Ha en fortsatt fin dag, alle sammen!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.