Skal eg komme å besøke deg?

Hva skal eg gjøre nå?

Nå har eg klart å gjennomføre mine 1 millionskritt. Dette har eg klart på under 100 dager og er superstolt av meg selv. Eg har til og med fått gjennomført noen spaserturer som er lengre en det eg noen gang kunne forestille meg at eg var istand til å gjennomføre.

eg
YES!!!! 1 million skritt er passert.

For tiden så føler eg meg i mitt livs form og lurer litt på hva mitt neste 100 dagers prosjekt skal bli. Faktisk så har eg en ide om hva eg kunne tenke meg å gjennomføre.

Skal eg komme på besøk?

Hva om eg kom å besøkte deg? Hva om eg tok meg en liten spasertur rundt om i landet vårt og kom innom akkurat deg. Da kunne vi for eksempel arrangere en liten dagstur?

Du kunne for eksempel bli med meg på en bitteliten del av min vandring gjennom landet vårt.

Eg har lekt litt med denne tanken om å gå Norge på langs, fra Lindesnes til Nordkapp. Men eg trenger din hjelp for å gjennomføre dette. Eg trenger å vite hvor de fine turstiene går, slik at eg slipper å gå på de mest trafikkerte veiene nordover?

Står eg her snart?
Starter her, lørdag 28. april kl 1200

Eg hadde også satt veldig pris på om det er noen som har en seng til meg på veien. Slik at eg slipper å tilbringe alle nettene utendørs i telt.

For meg hadde det vert veldig kult å fått lov til å gå denne turen og samtidig bidra til att vi fortsatt heier på hverandre og lar 1millionskritt leve videre.

Eg har selvfølgelig som mål at det blir publisitet rundt turen og fokus på folkehelse og diabetes. Samtidig som turen vil bli mulig å følge på Facebook, Instagram og blogg.

Hva tror du? er dette gjennomførbart? Eg tenker å starte opp 28. April og være ferdig i løpet av de påfølgende 100 dagene.

Eg hadde satt veldig pris på om du tok kontakt med meg om du føler du har noe å bidra meg, slik at eg får gjennomført denne turen til fots fra Lindesnes til Nordkapp!

-Kjell Arild

3,2 million skritt

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.