Hemmelighet- Eg har lurt kona mi!

Det er en hemmelighet som har plaget meg veldig i det siste. Spesielt den siste uka. Eg og Ingunn har drevet på å lurt kona mi, Hege! Vi har rett og slett gått bak ryggen på henne og lurt henne trill rundt.

Eg er nødt til å fortelle dere min hemmelighet!

Det har seg slik at Hege er en fantastisk jente som bryr seg om mennesker og stiller opp for de som trenger det. Denne gangen har ho stilt opp for Ingunn. Hege har lagt ned massevis av timer for å hjelpe Ingunn.

Også har eg og Ingunn drevet på bak ryggen hennes. Vi har lagt planer som Hege ikke har vist noen ting om. Det begynte virkelig å bli vanskelig å bære denne hemmeligheten sist søndag. Da planla eg og Ingunn date, barnepass, sjåfør og alt som skal til for å få til en fantastisk kveld mellom to mennesker. Alt dette uten at eg fortalte kona mi om dette. Eg gikk rett og slett bak ryggen hennes og planla date. Stakkars jente!

I dag sprakk vår hemmelighet!

Tidligere i kveld reiste eg en tur til Ingunn. Eg var bare nødt. Ingunn ble med hjem til oss, det var på tide å avsløre vår store hemmelighet.

Tidligere på dagen hadde Hege, atter en gang brukt dagen på i hjelpe Ingunn. Ingunn hadde fortalt Hege at ho skulle på date i kveld. Det Hege ikke viste var at Ingunn skulle på date med Hege!

En hemmelighet er blitt avslørt-
Hege har nettopp skjønt hva som skjer.

Du ser det at Ingunn er også en fantastisk jente som vet å sette pris på mennesker som stiller opp for ho!

Derfor hadde eg og Ingunn planlagt, over noen uker, at Hege skulle settes pris på og eg skulle ta meg av ungene, slik at de to kunne få seg en helaften i sammen!

Så kjære Hege: Håper du tilgir at eg ikke gadd å legge noen store planer for denne kvelden. For det å se ansiktet ditt da du skjønte at du skulle få deg en jentekveld, gjør at eg nå sitter her og skriver dette innlegget med et stort smil om munnen!

-Kjell Arild

En koselig hemmelighet
Ser ut som kvelden er vellykket!

 

 

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.