Oddgeir blir med meg. Har du lyst å bli med?

Oddgeir har fjernet en halv mann!

Oddgeir Edland

Dette er Oddgeir. Han er en utflyttet jærbu som nå bor i Mandal. I fjor sommer så kom han der som mange av oss til tider havner. Det er det tidspunktet man innser at det trengs endring. Han var heldig å innså det før legen fortalte han at det var nødvendig.

Nå er det slik at Oddgeir liker å gå tur og han er av den sosiale typen som finner glede i 1 millionskritt. Har du skjønt hvor eg vil hen? Eller må eg si rett ut at Oddgeir liker å gå tur i området rundt Mandal, og nå vil han at du som bor i området blir med han og går tur. Er du med? Du finner Oddgeir på facebook: Trykk her for å komme til Oddgeir!

Send han en melding om du vil bli med han å gå noen skritt.

Eg fikk Oddgeir på besøk.

I dag kom Oddgeir på besøk til meg og vi begynte selvfølgelig å snakke om 1Millionskritt , livsstilsendring, helse  og alt det positive som dette fører med seg. I og med at eg har mine planer om å gå en tur  i dette nydelige landet vår, kom vi innom dette temaet. Det var nok litt bevist fra min side, siden Oddgeir bor i Mandal som er en dagsmarsj fra Lindesnes.

Men det som var superkult var at Oddgeir tente såpass på denne ideen at han vil bli med å gå  en dagsmarsj eller fem i sammen med meg.  Han blir med å går fra Lindesnes! Han tente såpass på dette at han kanskje er med meg helt til Evje , eller lenger. Helt sinnssykt kult tenker eg i hodet mitt da. YESS!!! Eg får selskap allerede fra starten av. Det er dette som eg tror blir kult med denne turen, at så mange av dere er med på 1 Millionskritt  og eg har muligheten til å treffe dere og bli kjent med dere!

Dermed så endte dagens kaffebesøk opp som et lite arbeidsmøte der første del av turen er planlagt. Starten går fra Lindesnes mot Evje også videre mot Kongsberg og Hønefoss. Fra Hønefoss går eg på Pilgrimsleden opp til Trondheim. Fra Trondheim og nordover har eg ikke lagt noen detaljert plan, enda. Om du har tips til meg på ferden så hadde eg satt veldig pris på det!

1. Mai er en tirsdag og dette er litt upraktisk i forhold til fridager og muligheter. Dermed så har eg og Oddgeir i dag sett på muligheten for å starte turen lørdagen i forkant slik at mest mulig har muligheten får å bli med fra Lindesnes. Første etappe vil gå fra Lindesnes til Arendal og det hadde vert fantastisk om flere av dere ville blitt med de første meterne av turen min!

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.