Gjengen min kollapser!

Gjengen min

Gjengen min faller som fluer om dagen og det hele startet en gang i midten av uka vi har lagt bak oss. Sondre har klaget i et par dager over vond hals og på torsdag var det nok. Vi vekker han og han står opp. Vanligvis så er han en rask gutt som får unna frokosten rimelig raskt for så å legge seg på sofaen å surfe litt på telefonen før han går på skolen. Denne morgningen ble vanene snudd på hodet,frokosten glemt, og sofaen mer eller mindre skrek på han. Før vi viste ordet av det, og lenge før han hadde fått slått på telefonen sin, sovnet han på sofaen!

Det var bare å erkjenne det, årets influensa hadde bestemt seg for å besøke gjengen vår.

Gjengen har fått besøk.

At influensaen herjer i ny og ne er like sikkert som at noen dager regner det, og andre dager skinner sola. Og hver gang blir det å banke i bordet å håpe at den ikke besøker oss, eller at vi i det minste slipper unna med et lite besøk.

I går tok eg gjengen min med meg på en tur i svømmebassenget. Eller rettere sagt en del av gjengen. Sondre trives fortsatt best på sofaen i tilstand som veksler mellom våken, kald, varm, vondt, trøtt, sliten og alt det andre som vi forbinder med influensa.

På vei ut fra bassenget så begynner Arild å klage på at han er vond i magen og halsen. Han tror han har svelt mye vann under dagens besøk i bassenget. Ja, ja tenkte eg og tenkte ikke mer over det. Han hadde sikkert rett, for store deler av dagens prestasjoner handlet om hvor lenge han klarte å oppholde seg under vann.

Vel hjemme igjen innser eg at dette ikke dreier seg om klorvann som har kommet steder det ikke skal. Her er det bare å erkjenne at enda et medlem av gjengen min er blitt angrepet av årets influensa.

Kan det bli verre?

Dermed så ble lørdagen avsluttet med 2 gutter som kjemper om foreldrenes sin oppmerksomhet og med et litt større behov for omsorg, pleie og kjærlighet en vanlig. Dette fikser vi sier eg til Hege før vi legger oss.

Det skulle eg aldri ha sagt!

Når natt har blitt til morgen og det er på tide å virke, får eg det bekreftet. Det kan bli verre for nå er 3 av 5 blitt angrepet av influensaen.

Gjengen min består nå av 3 stk feber syke, utslåtte mennesker med diverse influensa smerter i kroppen.

Eg og minsten er nå i vertfall oppegående å friske, heldigvis og bank i bordet.

Ønsker dere alle en fin dag og håper dere holder dere på beina.

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.