Norge på langs! – trening og sponsorer.

Trening og sekk.

Endelig mandag og en uke uten trening er over. Det har vert en uke som kroppen min har hatt godt av. Hodet derimot har jo hatt abstinenser så det holder. Eg har nesten begynt å klore tapeten av veggen her hjemme, opptil flere ganger. Tror rett og slett at eg begynner å bli avhengig av trening, frisk luft og spaserturer. Hmm… hvem skulle tro at dette kunne bli en avhengighet!

trening
Her er ingen avansert trenings plan. Her er det bare å pakke sekken med vekt å komme seg ut.

Nå begynner eg å få på plass innholdet i sekken min. Det meste av klær er anskaffet. Utstyr til å lage mat er klart. Telt og sovepose er i boks. Så i utgangspunkter er det bare mat og noen småting som må ordnes så er sekken min klar og vekta kommer til å bli omtrent der eg forutså den. Ca 17/18 kilo.

Fremover nå så blir det turer og trening med en sekk som er pakket for å være mest mulig identisk med den som eg skal ha med meg Norge på langs. Frem til nå har eg fylt den med sand for å få vekt i den! 🙂

Sponsorer og erfarne turfolk.

Selv om eg har tatt det veldig rolig fysisk sett forrige uke, har eg ikke vert sofaslave. Eg har vert rundt å snakket med folk som kan bidra slik at denne turen blir en realitet. I utgangspunktet er det gratis å gå. Men det koster med utstyr og eg håper å slippe å sove i telt i veikanten, hver eneste natt. Treger også å få kjøpt meg litt mat og slikt underveis. Alt dette koster penger og min faste inntekt går til å holde gjengen min i livet og sørge for at de har tak over hodet. Dermed er eg avhengig av snille mennesker som har tro på meg, for å få ting til å gå rundt. Denne biten er ikke helt på plass enda, men det ordener seg vel, etterhvert.

Eg har også fått kontakt med mennesker som har gått turen, og som skal gå turen nå i år. Kan jo være greitt å høre på erfarne vandrere slik at eg kan fange opp et tips eller to. Det eg ser er at eg nok velger en annen rute en del fleste andre som går Norge på langs. Det er veldig få som velger å gå så langt øst som eg gjør. De fleste tar turen rett opp i fjellheimen og vidda. Diabetesen min gjør at eg ikke tørr å følge denne ruta. ( Denne gangen….)

trening for tur.
1, 2, 3 klar, ferdig , gå….

En ny og spennende uke ligger foran meg og det er bare å pakke sekken, snøre på meg skoene å komme meg ut.

God påske også snakkes vi plutselig!

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.