Påskeferie og camping i hagen!

Sponset innlegg: XXL

XXL

I år har vi vært superheldige med været. Greit at det har vert litt kaldt, men vi har faktisk fått møte sola. For meg betyr dette at det er på tide å lære seg å bli en “telter”. Nytt prosjekt med Kjell Arild gjør ting han ikke har gjort før.

Søndag var dagen da eg skulle teste ut teltlivet. Været var fantastisk og inviterte oss til friluftsliv i vår egen hage. Dagen starter med den obligatoriske kaffekoppen i solveggen, imens dagens planer ble lagt.

Etterhvert blir det til at vi koker først egg, så vann til en porsjon med Real turmat på mitt nye kokeapparat.

God og mett hører eg teltet skrike på meg. Det har ligget nedpakket øverst i tursekken min ett par uker nå. Nå er været med oss og det er på tide å lære seg å montere telt.

Og tro det eller ei. Det gikk over all forventning. Easy peasy kan du si. XXL har fikset et telt som til og med uerfarne “teltere”  klarer å få opp.

telt fra XXL

I natt ble det å sove i telt. Det var kaldt ( – 6 grader) men eg overlevde og kan nå stryke ut enda en ting på lista over ting eg ikke har gjort før.

Shopping på XXL.

Den siste måneden har det vært mye turgåing, har gått ca 500 000 skritt i mars måned. De fleste av disse med tursekk på ryggen. Som dere nok har fått med dere så har eg vært en del på XXL og skaffet med nødvendig utstyr. Eg er meget imponert over servicen og kunnskapen de sitter på der. Eg fikk meg min egen personlige Shopper som hjalp meg med alt det eg trengte.

Bergans - XXL

Må innrømme det. Eg var meget stolt og fornøyd når eg gikk derfra med Telt, sovepose, liggeunderlag, sko, klær osv. Nesten alt det eg trenger for å komme meg fra A til B og samtidig sørge for å ha et sted for hvile og rekreasjon.

Salomon - Mizuno - XXL

Med andre ord. Nå skal det ikke stå på utstyret!

27 dager til eg starter fra Lindesnes!

-Kjell Arild

lundhags-v12-75-ryggsekk

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.