Norge på langs! – Takk, Hege!

Takk!

Takk Hege for at eg får lov til å være egoist! Vi har ikke snakket så mye om det, men eg er veldig klar over at det er egoistisk av meg å stikke fra ansvaret mitt her hjemme i 3 måneder!

Takk

Håper du er klar over hvor stor pris eg setter på at eg får lov. At du setter dine egne behov til side og lar meg få lov til å pakke sekken og gå nordover! Du er fantastisk!

Det er et par måneder siden ideen om å gå Norge på langs ble født. Da eg nevnte det for deg var ditt eneste krav at eg ikke ble borte 3 måneder i ett strekk. Dette var det ikke vanskelig for meg å forstå, dermed så ble tanken om å komme hjem en liten tur etter hver 4 uker født. Dette tror eg kan være smart både for meg selv, deg og våre barn.

Barna våre.

Vi har faktisk noen barn som også ofrer litt for at pappaen deres skal få lov til å gjennomføre denne sprøe ideen sin. Eg tror ikke de helt forstår hva det hele går ut på. De er nok mest opptatt av den ferien de skal ut på sammen med deg og farmor. En ferie som ungene ikke vet hvor er, men som de faktisk er med å bidra til selv gjennom vårt familieprosjekt. Det er faktisk din fortjeneste at ungene nå engasjerer seg i å gå litt hver dag slik at det kommer en kul belønning i løpet av sommeren.

takk og takk

Eg kan ikke få sagt det nok: Eg setter utrolig pris på tålmodigheten og viljen deres. Eg vet at eg befinner meg i en boble for tiden. Det er så ufattelig mye tanker rundt dette prosjektet som eg jobber med hver dag. Til tider er eg livredd og samtidig kan eg ikke få komme igang fort nok.

Uten deres velvilje hadde ikke min drøm om å gå Norge på langs blitt gjennomført!

Takk, Hege og ungene mine!

-Kjell Arild

takk Hege

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.