1 million skritt vs Norge på langs.

1 million skritt

Å gå 1 million skritt er en prestasjon. Vet du hvor mange kilometer du har gått når du passerer 1 million skritt?

Eg er litt i overkant interessert i matematikk og tall og har selvfølgelig sett litt på dette. For en fyr på min størrelse og skrittlengde blir det faktisk ca 800 kilometer ut av dette med å gå 1 million skritt.

La oss sette dette litt mer i perspektiv. Det er omtrent strekningen fra Lindesnes til Trondheim. Noe som igjen er ca 1/3 av turen fra Lindesnes til Nordkapp.

For dere som har vert med på 1 million skritt fra 1. Januar er dere nå omtrent på 100 dager. Mange av dere har passet millionen for lenge siden og flere av dere er rundt 2 millioner skritt. Med andre ord mange av dere er godt over halvveis på ferden fra Lindesnes til Nordkapp. Om dere hadde valgt å gå skrittene som en lang tur.

Det er slik mitt hode jobber for å klare å gå på den utfordringen som eg nå har bestemt meg for å gjøre. Eg gikk fra nesten ingenting til 1 million skritt på 2 måneder. Dette fikk meg til å begynne å tenke litt, og matematikk genet mitt begynte å jobbe på høygir. Og slik oppstod følgene tankerekke:

Eg har gått 1 million skritt på 2 måneder. Dvs eg har gått Lindesnes – Trondheim. Om eg dobler aktivitets målet mitt så vil eg klare det på 1 mnd. Det å doble kan vel ikke være så vanskelig, eller….?

Når det gjelder utfordringen med 1 million skritt på 100 dager så vil eg lande på ca 1 600 000 skritt. Dette er innenfor, når det gjelder mitt fokus på å doble aktiviteten de neste 100 dagene. La oss se litt på hvor mange steg som skal tilbakelegges når man går Norge på langs:

3,2 million skritt

Eg bruker ca 1250 skritt på 1 kilometer

2518 x 1250 =3 147 500 skritt.

Med andre ord:

Eg er i rute om eg holder fokus på å doble aktiviteten min!

Er det et overkommelig mål?

Klarer du å doble ditt aktivitetsnivå?

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.