Tør du invitere deg selv inn på en kopp kaffe?

Fra depresjon til en kopp kaffe!

/Inneholder markedsføring/

I fjor høst var livet mitt rimelig mørk og dystert. Eg var sykemeldt og måtte innse at livet måtte endre retning. Mitt første steg i den prosessen ble å starte bloggen min. Der skrev eg om det som eg tenkte på og om grunnene til hvorfor eg var der eg var, på det tidspunktet. Bloggen ble mottatt med en positivitet som eg ikke så komme. Dette inspirere meg til å lære mer om dette med blogging og dermed så oppdaget eg Lars Zacariassen. Bloggen hans var så inspirerende at eg bare måtte komme i kontakt med han. Eg tok mot til meg å la igjen en kommentar på bloggen hans. Eg skrev noen positive ord som eg fulgte opp med et spørsmål om å møtes over en kopp med kaffe.

kaffe
Foto: Erik M Sundt

Du kan lese bloggen til Lars her: https://www.larszachariassen.no/

Lars er en positiv fyr som absolutt ville møtes over en kaffekopp. At han ikke drikker kaffe er vel uvesentlig i denne settingen! 🙂

Dette ble begynnelsen på en spennende reise for meg. Vi fikk gang på 1 Million skritt, vi kom oss på tv, og i aviser Norge rundt. Og ikke minst ble oppgitthet, slitenhet og frustrasjon snudd til en hverdag der man får bekreftet at man betyr noe, at man er god nok som mann er.

tv2

Norge på langs.

Når ideen min om å gå Norge på langs ble født, laget eg et blogg innlegg om at eg har en ide. Denne ble publisert på Linkedin med det formålet at eg trengte å komme i kontakt med mennesker som kunne hjelpe meg med å få realisert praktiske deler av denne turen.

Les innlegget her: https://kjellarild.no/2018/01/24/eg-har-en-ide/

Dermed så dukket Kjetil opp. Han er en fyr med sine oppturer og nedturer i livet og han er ekstremt opptatt av andre menneskers ve og vel. Kjetil er også ekstremt opptatt av verdien av en kopp kaffe. Han kunne nesten ha vert pappaen til Lars! 🙂 Begge to tror på det positive i oss mennesker.

Du kan lese mer om hva Kjetil bruker dagene til her: https://dittnettverk.no/

Han inviterte meg på en kopp kaffe og eg svarte selvfølgelig ja til dette.

Dermed begynte ballen å rulle igjen. Eg vet at når eg er ferdig med turen min har både Kjetil og Lars masse spennende ting som de kan bidra med på min ferd, når det gjelder å nå mine mål!

Mitt møte med Kjetil førte til og med at Hege nå har fått noen nye muligheter. Du kan si at vi begge har spennende dager for tiden.

2 kopper med kaffe har nå gjort at eg og Hege nå har fylt livet vårt med muligheter og oppleveleser  som ingen av oss viste eksisterte for noen måneder siden.

Utrolig hva som kan skje om man bare tør å si ting høyt, være nysgjerrig og ikke minst tørre å by på seg selv!

Tør du invitere deg selv på en kopp kaffe?

Prøv det, eg er sikker på at det kommer noe positivt ut av det!

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.