Norge på langs! – Eg er superklar!

Norge på langs kommer bare nærmere og nærmer start og i kroppen pumper det mer og mer adrenalin for hvert minutt som går! Eg er klar til å komme igang!

Egentlig så kunne eg hoppet på bussen i dag og bare startet min ferd Norge på langs. Men eg tenker det at eg holder meg til planen og venter til avtalt dato.

Ungene har neste helg å forholde seg til, ingen vits i å ødelegge deres mentale forberedelser til pappas galskap. Hege er og mentalt forberedt på neste helg.

Eg har 3 stk som skal være med meg på dag 1 fra Lindesnes og eg har 2 avtaler hos legen i neste uke.

Eg må nok smøre meg med tålmodighet og vente. Men neste fredag sitter eg på bussen til Lyngdal og blir plukket opp av en kompis som gir meg kost og losji før ferden Norge på langs starter!

Norge på sitt vakreste.

Nå som våren er her og vi har begynt å kjenne på sol og varmt vær begynner det å krible i kroppen. Vi er en familie som fort flytter ut til hage og terrasse når sola titter frem. I dag var det så fint at eg tok med meg kaffekoppen ut og satte meg ned og lot tankene fare mot neste helg. Tenkte på hvor heldig eg er som kommer til å oppleve morninger som dette , flere steder i Norge de neste ukene.

Våkne et eller annet sted, enten det er i teltet, en gapahuk, et vandrehjem, et hotell, eller  under åpen himmel. Det skal bli magisk å våkne til sol og skyfri himmel.

Eg må ikke glemme å ha med meg kaffe i sekken min!

Norge. En nydelig morning

Blir du meg?

Eg har flere ganger gått ut å invitert deg til å bli meg meg noen meter  på min vandring. Akkurat nå er vi 4 stk som starter fra Lindesnes lørdag 28. april og du har fortsatt muligheten. Eg har opprettet et arrangement i Facebookgruppa 1 Millionskritt meld deg på her, evt send meg en melding om du vil bli med.

Norge på langs

Fra Hønefoss til Trondheim kommer eg til å  gå Pilegimsleden.

Det er fullt mulig å hive seg med fra andre steder også. Eg skal faktisk ha med meg en meget spennende fyr fra Lillehammer og helt til Trondheim. Mange av dere vet hvem han er. Han er en kul fyr med et vanvittig pågangsmot. Eg skal fortelle mer om han en annen dag! 🙂

Eg er superklar og gleder meg til galskapen setter igang.

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.