Norge på langs! – Siste kveld med gjengen!

gjengen min

Kun timer igjen til eg forlater gjengen min!

Det er rimelig surrealistisk at det nå er kun kort tid til mitt livs eventyr starter. En konsekvens av dette er at eg ikke kommer til å se gjengen min på noen uker. Egentlig så er det en utavmegsjølopplevelse, skjønner vel egentlig ikke hva slags galskap eg begir meg ut på. Men eg får ta det som det kommer….

Hver og en av oss tar dette på sin egen måte, noen er redde, noen gleder seg til å få videoer fra pappa og andre skjønner ikke helt hva som skjer. Men sånn er det vel når en av gjengen skal ut på noe som ekskluderer de andre. Eg jobber veldig med det mentale for å bryte dette ned til noe som er mulig å forholde seg til. Blir litt sånn å spise en kake bit for bit og ikke tenkte på at hele kaka skal spises i et stykke.

 

Hva skjer i heimen mens eg er borte?

Tidligere når eg har vert bortreist så har Hege begynt med diverse oppusnings prosjekter. Sist gang røk ho på en vegg som ho hadde irritert seg over i mange mange år.

Hege pusser opp

Tipper dette er hennes måte å holde seg opptatt på. Blir spennende å se om ho ryker på noe denne gangen. Egentlig så tviler eg på om ho får tid, nå som ho skal være alene mamma og i full jobb. Eg får bare vente å se, den jenta overrasker meg stadig vekk!

Diabetesen!

Eg har ikke skrevet så mye om den i det siste, men de siste 2 ukene har den vært veldig tilstede om dagene. Etterhvert så det nærmer seg tur så har blodsukkeret blitt vanskeligere å vanskeligere å holde under kontroll. Dette er et bra bevis på hvordan den psykiske delen, og tankenes kraft klarer å manipulere hormonene i kroppen!

Det blir utrolig spennende å følge med på diabetesen underveis på turen min. Hvordan vil timevis med fysisk aktivitet hver dag påvirke denne delen av meg?

Eg kommer til å skrive en del om hvordan turen og diabetesen funger i sammen på levmeddiabetes.

Les mer her: https://levmeddiabetes.no/

Klar, ferdig, gå…..

Uansett om vi er klar eller ikke. Fredag ettermiddag hiver eg meg på bussen til Sørlandet og om været tillater det blir eg fraktet med båt til fyret på lørdag

Blir du meg? https://www.facebook.com/events/1266330866803138/

Da er det bare å sette den ene foten foran den andre helt til eg har gjort det nok ganger og vil stå på Norges nordligste punkt. Da er det en lykkelig og sliten mann som kan se tilbake til noe som eg aldri i min villeste fantasi hadde sett for meg at eg skulle gjøre. ( iallefall ikke for noen måneder siden)

La galskapen begynne!

– Kjell Arild

3,2 million skritt

 

 

 

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.