Norge på langs! – Endelig i gang!

Endelig

Endelig!

Da var dagen der. Min galskap begynner, ferden mot nord er igang! Endelig!

Det har vert en fantastisk dag. Eg er i gang og dag 1 kunne ikke har vert bedre. Eg har hatt selskap av 3 kule menn som har trasket ca 35 000 skritt sammen med meg. Det ble den dagen som eg hadde planlagt i hodet mitt. Startet med å bli kjørt med båt til fyret. Når vi kom der ble vi møtt av fyrvokteren som ville ha meg til å skrive meg inn i “Norge på langs boka” hans. Han registrer alle som går denne turen.

Les fyrvokteren sin loggbok her:http://www.lindesnesfyr.no/nyheter/fyrvoktersloggbok/lindesnes-fyr-startsted-malstrek/

Før eg viste ordet av det ble eg stående å snakke med massevis av mennesker som ville ha en bit av meg, før eg dro. Merkelig hva en stor ryggsekk kan skape av oppmerksomhet.

endelig starter eventyret

Vi er i gang.

Etterhvert får vi samlet oss og kommer oss av gårde. Stemningen er bra, været er fantastisk.  Vi møter til og med et par stykker som skal ut på samme turen som meg. De er ute på en liten tyvstart, da de skal fullføre turen i sommer. Kanskje vi møtes et eller annet sted på ferden.

Og i morgen starter det også et par stykker. Disse sende meg en melding da de kjørte forbi oss på deres vei ned til fyret!

Og det kuleste av alt i dag var når vi hadde en liten pause. Plutselig kommer de en mann og en dame bort til oss og spør om eg er meg!

De viser seg at de kjenner noen som kjenner noen, som kjenner meg, og var på jakt etter meg for å hilse på. Superkult å møte slike hyggelig mennesker som bare ønsker meg alt godt og lykke til!

Nå sitter eg her hos Oddgeir, full av inntrykk etter en fantastisk dag!

Nå er det en dusj før vi skal finne Mandals største biff!

I morgen starter neste etappe av eventyret mitt!

-Kjell Arild

endelig mat

 

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.