Norge på langs – Carpe Diem!

Carpe diem er et uttrykk som virkelig passer for starten på mitt eventyr. Her har alt ligget til rette for å gripe dagen!

Mandag morgen og eg har nettopp våknet opp til min 3. dag på tur. Kroppen er utrolig bra. Ute skinner solen og alt ligger til rette for en ny fin dag på tur.

Carpe Diem!

Gårsdagen var fantastisk vi gikk oppover Audnedalen i fantastiske omgivelser og nydelig vær. En ting er å gå, en helt annen er når man er så heldig å få dele opplevelsen med noen. Og en helt annen er når selskapet ditt er overveldet av lykke og sier det høyt at dette er perfekt!

Carpe diem - geocatching

Geocaching og kaffepauser.

I går klarte eg til og med å frelse Oddgeir. Eg lærte han Geocacing, verdens kuleste skattejakt. I gjengen min så drar vi ofte ut på Goecacing. Dette er en genial måte å få med seg ungene ut på tur i naturen på. Men Oddgeir, han ble jo som verdens største unge når han oppdaget sin aller første cache igår.

Heldig!

Kan ikke si annet en at eg er heldig som får sjansen til dette og eg har vert superheldig med starten!

Og Oddgeir da. Han er elektrisk om dagen, en mer lykkelig mann, som nyter øyeblikket til det fulle skal du lete lenge etter. Som han sjøl sier det:

Ingenting slår dette, og ingenting kan dra meg vekk fra dette øyeblikket.

Carpe diem – ny dag venter!

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.