Norge på langs! – Første dag helt alene!

Dag 5 på tur!

Klokka er 7 og i natt har eg sovet i en liten hytte, på ca 6 m2. Det har vert kaldt og ensomt. Akkurat nå savner eg gjengen min. Men….

Ute synger fuglene, sola har nettopp stått opp og morgendisen ligger langs fjellsidene. Dette kommer til å bli en nydelig dag. I dag er målet å komme  seg så langt som mulig mot Åmli. Eg regner med å være fremme på Åmli i morgen kveld.

Slik det ser ut nå blir det å tilbringe turens første natt i telt. Om det ikke tilfeldigvis er noen i området som tilbyr meg tak over hodet. Eg får se hva dagen bringer. Slik som det har vert til nå så vet eg at ingenting er umulig for eg har møtt massevis kule mennesker som har stoppet opp og slått av en prat med oss. Noen rare mennesker har det også vert. For eksempel han eldre herremannen som stoppet mitt  på fjellet og skulle fortelle oss livshistorien til Olav Trygvarson. Det var en spennende historie, men den inneholdt nok noen doser med fri fantasi. Men,men mannen var nok ensom og trenkte noen å snakke med.

 

dag 5

Så langt:

Frem til nå har det vert en fantastisk reise. Eg har lagt bak meg 11 mil og kroppen fungerer bedre en forventet. Akkurat nå sitter eg i en kald liten hytte. Kjenner på nerver og utrygghet. Men  det er vel nå eventyret begynner?

Eg har som mål å komme meg til Åmli, evt Treungen før eg legger inn en hviledag

Oddgeir har fått sitt livs opplevelse og han har vert en fryd å ha med seg på tur. Det har vert noen gode dager med massevis av mer eller mindre meningsfulle samtaler, blandet inn med masse humor og latter. Takk, Oddgeir for at du ville bli med å starte denne ferden med meg!

dag 4

Da er det på tide å få i seg frokost pakke sekken og begynne dagens vandring.

Ønsker dere alle en super fin dag !

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.