Norge på langs! – Eg er helt i kjelleren!

i kjelleren

I kjelleren så det holder!

I går morgen startet eg fra Evje med friskt mot. Der er 6 mil siden og eg er mentalt og fysisk aldeles i kjelleren akkurat nå. Dagen i går startet med en motbakke på 2 kilometer og 8% helling. Du kan si den tok krefter og den første mila gikk veldig veldig seint. Men, etterhvert så kom eg i siget og rundt i 19 tiden hadde eg rigget meg til for kvelden. Eg fant meg en veldig idyllisk  plass, rett ved et vann og alt lå til rette for en idyllisk natt i telt.

Det ble en fin kveld, eg sovnet tidlig og våknet tidlig, til regnvær. Det var rett og slett bløtt, skikkelig bløtt hadde det blitt. Dagens mål var Åmli, og om du tror gårsdagen startet tungt, ja da kan du tro hvordan dagen i dag var. Teltet er gjennomvått, sekken enda tyngre og omgivelsene er så øde at man skulle ikke tro det bodde folk i dette landet.

vått

Diabetesen regjerer på samme måten som den har gjort i de siste ukene. Den kjører berg og dalbane med meg. Ikke nok med det så faller det biter av insulinpumpa mi. Noe som gjør at den ikke er vanntett, samt at eg kan få problemer neste gang eg skal skifte batteri. Heldigvis er det ny på vei.

Etterhvert så har eg komet meg frem til dagens mål. Her skal eg være til Lørdag. Kroppen og hodet trenger hvile!

Akkurat nå kjennes alt bare tungt og forferdelig ut, og målet aldeles uoppnåelig. Men eg jobber mentalt med å ikke ta disse tanken innover meg for eg vet at etter regnet synger fuglene!

På en annen side så er det vel ikke så verst å ha gått 167 kilometer på  6 dager? Det blir en del skritt,

På lørdag kommer Stig og blir med meg å går et par dager. Det gleder eg meg til!

Ønsker dere alle en fortsatt god dag.

Nå skal tiden brukes på ingenting!

Vi snakkes!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Norge på langs! – Eg er helt i kjelleren!

 1. Hei Kjell Arild!
  Æ har bare en ting å si te dæ!

  for mæ e du Du e en sinnsyk inspirasjon og motivasjon… !!
  De du bedriver med nu om dagen e rett og slett SINNSYKT vilt…og samtidig realiserer du en drøm æ har, om kanskje ikke å gå Norge på langs…men på tvers!

  Stå på gutt…her heies det med armer og bein…og æ VET du klarer det, så lenge (insulin) pumpa holder!! 🙂

  1. Hei!

   Takk for det. Om du har lyst så er du hjertelig velkomen til å bli med meg på ferden, en dag eller 2 ???

   -Kjell Arild

 2. Hallo,
  Kom tilfeldigvis over websida di ved et NPL-søk.
  Lest innleggene dine. Spesielt det datert 3. mai. Veit hvor heftig det kan bli, spesielt i starten av en lengre tur. Mye som må falle til ro mentalt etter sikkert mye planlegging, forbredelser etc., for så å settes ut i livet. Ikke unormalt det der, men utvilsom krevende som du sikkert har det for øyeblikket. Men det satt til side, så er jeg sikker på at ting kommer til å gli mye lettere etterhvert og at sola kommer på alle måter.
  Du er klart en hard nøtt som har lagt ut på det her. Og som nevnt; sikker på at det blir en haug med veldig gode dager etterhvert. Et NPL-ordtak er at om man bare kommer seg til Haukeliseter, så når man Nordkapp.
  Gått og sykla distansen noen ganger tidligere. Rett og slett en utrolig fin tur og opplevelse, så vurderer sterkt å starte å gå nå i mai/juni igjen. Usikkerheten er i forhold til turfølge.
  Har du planlagt noen lengre pauser underveis? (i tillegg til sikkert en hviledag fra tid til annen).
  Uansett. Du er klart hard i hodet, så ikke i tvil om at ting løsner når du etterhvert får turen litt mer under huden og nærmer deg Haukeliseter og Hardangervidda.
  Kort sagt; Det her kommer til å gå bra!
  Stå på og god tur videre.

  1. Takk for fine ord. Eg skal ha en pause når eg kommer til Trondheim. Går nordonver fra midten av juni. Du er hjertelig velkommen til å bli med på ferden om du vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.