Norge på langs! – Ferden går videre!

/Inneholder reklame/

Da er det på tide å ta farvel med Åmli og Pan Garden Hotel. Dette har vert et fantastisk sted å samle krefter på. Du kan si det var en sliten Kjell Arild som ankom Åmli på torsdag. Men nå er Stig her og vi er klare for å slite skosåler i sammen. Dette blir Stig sin test tur før han virkelig trør til å blir med fra Lillehammer til Trondheim.

Pan Hotel ligger fredelig til, noen kilometer utenfor Åmli. Det drives av Kjell. En hyggelig, utflyttet Sandnes mann, som strekker seg langt for at gjestene skal bli fornøyd. For å sitere gutta i Ole Ivars: “God service,god mat,gode senger.Fantastisk brød”

videre

Veien videre.

Da har eg fått selskap av Stig de neste 2 dagene og målet vårt er å ende opp i Drangedal på Søndag. Det skal bli spennende å bli skikkelig kjent med Stig. For sannheten er at eg kjenner han ikke i det hele tatt. Han er som sagt en tøffing som tok kontakt med meg når han leste om mine planer på nettet. Og som alle sikkert har fått med seg så ønsker eg selskap på turen min, og dermed måtte eg bare møte Stig.

En mail ble til et møte og et møte ble til en plan, og dermed så er vi her vi er nå!

Da blir det Stig, hunden hans, Fant og eg som skal gå veien videre i sammen. VI satser på pent vær, lite vind og ingen motbakker Og skulle alt skjære seg så har vi alliert oss med følgebil og hjelp. Det er ikke bare bare når to tullinger skal begi seg ut på ting de ikke har gjort før. Eg tror kanskje både eg og Stig har sett for mye på Pippi Langstrømpe i oppveksten vår:

Dette har eg ikke gjort før, så det får eg sikkert til!

De glade vandrere ønsker dere en fantastisk fin helg!

-Kjell Arild & Stig

 

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Norge på langs! – Ferden går videre!

 1. Hei gutter!
  Det var oss dere traff ved galleriet på Sandå. Dersom det stemmer at dere har tenkt å gå fra Pan og til Gautefall på en dag, så må jeg advare dere!
  Dere går med tung bagasje og helseutfordringer. Når vi har gått i Spania har dagdmarsjene vært rundt 25 km +-. Og vi har hatt relativt lett bagasje. Lykke til videre! Og ikke start for hardt!!
  Vennlig hilsen Gunvor og Knut

  1. Hei.

   Koselig å treffe dere og takk for tipset om skogsstien!

   I dag har vi gått ca 25 kilometer også har vi med oss følgebil slik at den kjørte oss til Gautefall.
   Stig er med i helgen for å teste ut formen til den store turen fra Lillehammer til Trondheim og av mangel på alternativer så måtte vi komme oss til Gautefall i dag. I morgen blir det å gå til Drangedal, 25 kilometer!

   Mvh

   Kjell Arild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.