Norge på langs! – Kjendis i Drangedal!

Drangedal viser seg fra sin beste side!

Da sitter eg i Drangedal og nyter livet. Siden Stig er den morgenfuglen har er har vi kommet frem til Drangedal mange timer før eg hadde forutsett. Men hva gjør det når sola skinner og eg plutselig befinner meg på verdens nydeligste sted. Sikkert det nærmeste eg kommer paradiset i dag!

Drangedal

Ordføreren engasjerer seg.

Eg er så heldig å få bo hos Knut, Liv Unni og Oda Bøen. Verdens mest gjestfrie folk, som har gitt meg et anneks, med egen terrasse og utsikt til vannet. Hadde det vert på Hotel så hadde det kvalifisert til luksus suite.

Knut har fortalt meg at dert var Ordføreren i Drangedal som hadde delt min forespørsel om overnatting i Drangedal. Ikke verst at en Facebook forespørsel  fra en fyr som er ute å går tur, engasjerer hele bygda!

Blir litt overveldet over hva lille meg klarer å lage av oppstyr.

Intervjuet av lokalavisa.

Ikke bare engasjerer ordføreren seg. Det første eg får beskjed om når eg kommer til Knut og familien er at det kommer en journalist og vi snakke med meg, om en times tid.

Jøss, tenker eg. Ikke nok med at ordførerens engasjement skaffer meg husrom. Nå skal eg til og med  blir  en lokalkjendis. Spørs om eg kommer meg fra bygda. Kan plutselig hende at eg trives så godt at ferden min ender her! 🙂

Drangedalsposten

Så var det Stig da!

Stig sitter akkurat nå i bilen sin, på vei hjem. Han har brukt helga til å gjennomføre sin store generalprøve i forbindelse med Lillehammer – Trondheim. Og vet dere hva ?

Stig besto generalprøven med glans! Han er en sprek fyr og vi har blitt litt bedre kjent og vet nå hvordan vi skal legge opp dagene på turen vår. Vi har begge kroniske sykdommer ta hensyn til og nå vet vi hvordan dette skal samkjøres slik at vi skal klare å gjennomføre gode dagsetapper.

Nå skal dagen nytes i sammen med hyggelige folk på et nydelig sted.

Drangedal er en plass eg kommer til å huske!

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.