Norge på langs! – Hva tenker eg på når eg er ute å går?

Hva tenker du på når du er ute å går?

Dette spørsmålet stilte journalisten i Drangedalsposten meg når han intervjuet meg. Oj , tenkte eg. Den så eg ikke komme.

Det ble et skikkelig sånn nå ble eg paff øyeblikk og svaret ble noe slikt som Æ,Ø….ikke noe spesielt!

Drangedalsposten

Eg ble tatt skikkelig på senga og var lite stolt over svaret eg fikk gitt han. For selvfølgelig tenker eg når eg er ute å går. Alle mennesker tenker alltid, slik er det bare. Mitt problem er at eg faktisk ikke har tenkt over hva eg faktisk tenker på når eg er ute å går mine daglige mil.

Så i dag har eg tenkt masse på hva eg faktisk tenker på om dagen.

Dette tenker eg på:

Tenker mye på gjengen min hjemme. Eg kjenner på hvor høyt eg elsker de, og hvor heldig er er så får lov til å ha akkurat disse i mitt liv!

Eg tenker masse på hvordan livet mitt vil bli etter at eg er ferdig med å gå Norge på langs. Kommer dette til å skape muligheter for meg? Kommer dette til å gi meg et liv på mine premisser? Hva kommer eg til å fylle dagene mine med?

Av og til stopper eg opp og bare nyter øyeblikket der eg vandrer i omgivelser som er tatt rett ut fra et Tidemann og Grude maleri. Vi lever i et fantastisk vakkert land.

tenker

Og selvfølgelig så fantaserer eg om den berømte telefonen fra Hamar. Tenk på alle de materialistiske tingene eg kunne ha ordnet da? Tviler på om Norsk Tipping fikser lykken i livet mitt, men kanskje de kunne fikset boliglånet mitt?

Til slutt så faller det en del ideer til blogger eg kan skrive ned i hodet mitt mens eg er ute å går! Denne ble for eksempel født i en kraftig motbakke på vei opp i heia mellom Drangedal og Lunde!

Og, helt til slutt så må eg innrømme at når det regner og blåser og alt bare er surt så tenker eg slike tanker som alle tenker når de har lyst til å gi opp og bare komme seg hjem til sitt faste liv og faste rutiner! – Men de tankene gir seg fort når eg blir tørr og sola skinner igjen!

Hva tenker du på om dagene?

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Norge på langs! – Hva tenker eg på når eg er ute å går?

  1. Fint skrevet 😊
    Hva en tenker når man e ute på tur kan være så mangt…det kommer nok ann på kor i livet man e og ikke minst ka som opptar en akkurat den dagen/stunden man e ute å går.

    Personlig liker æ å gruble over de litt større tingan som opptar mæ, sånn som kor skal æ ta med mæ livet mitt nu…eller ka ska æ gjøre fræmover (e midt i en stor livsendring ) Å være i bevægelse e så godt…på flere måter, og en ting e sikkert DIN plan og prosjekt inspirerer virkelig på en positiv måte!

    Takk for at du deler den her turen med oss andre 😊🖒

    1. Tusen takk for fine ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.