La oss bry oss om hverandre!

Når eg nå er ute å vandrer i vårt nydelige land opplever eg mye spennende. Ikke minst så treffer eg mange spennende mennesker. Mennesker som er rause og åpne og som tydelig bryr seg.

Eg har lagt ut på denne reisen opp til Nordkapp fordi eg ville sende ut noen signaler. Det ene er dette med diabetes og hva den fører med seg. Den andre er det at deg vil vise hvor viktig det er at vi tar tak i oss selv for å komme oss på beina når man har gått en tur ned i kjelleren. For meg så har den beste medisinen vert å gå seg en tur.

#PsyktFokus
Et tilfeldig måte langs landeveien, som startet med et Hei!

Underveis på ferden har eg som sagt kommet i kontakt med masse interessante mennesker, mennesker som eg har slått av en prat med. Mennesker som har stoppet meg fordi de har kjent meg igjen. Mennesker som har vert så rause at de har åpnet sitt hjem for meg.

Alle disse møtene har begynt med at eg eller de har sagt: HEI!

Her kommer eg med en liten oppfordring:

Min gode venn Lars Zacariassen har startet en kampanje som han kaller #PsyktFokus.

Eg synes det han gjør her er helt supert og eg vil gjerne at vi alle støtter opp om hans prosjekt med å gjøre noe så enkelt som å si Hei.

La oss få opp ansiktet fra alle disse skjermene som vi titter inni og se menneskene rundt oss. GI de et smil, et blink eller rett og slett et hei.

Eg vet at dette kan gjøre underverker. Det gjør det for meg hver dag.

Den dagen eg satt hos legen å gråt og hadde krasjet i veggen ble eg sett og det var for meg begynnelsen på det eventyret eg er ute på nå!

Støtt #PsyktFokus!

-Kjell arild

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.