Norge på langs! -Endelig er eg på Hønefoss!

Hønefoss,  første delmål er oppnådd!

Hønefoss

Etter å trasket veldig, veldig mange mil på asfalt er eg endelig fremme på Hønefoss. Nå går ferden over i en annen fase. Fremfor meg ligger over 50 mil på historisk grunn. Det er på tide å begynne ferden på Pilegrimsleden. en historisk sti, med massevis av kulturarv å oppleve.

Og, ikke minst føtttene mine skal få lov å gå på et mer behagelig underlag. Du kan kan godt si at eg er lei av asfalt nå, og enda mer lei av biler som ønsker nærkontakt med meg.

Raushheten lenge leve!

Her på Hønefoss har eg også fått lov til å overnatte privat. Ikke nok med det, men huseier er bortreist, forteller meg hvordan eg kommer meg inn i huset og gir meg tilgang rett inn i privatlivet. Snakk om å være raus og tillitsfull. Takk, du vet hvem du er!

Eg er også så heldig at eg skal få lov tiil å bli med på møte i den lokale diabetesforreningen. Her kommer Jon Haug, Norges største kapasitet på den psykiske biten av det å ha diabetes. Her kommer mannen som kan mest om det som har blittt et av mine største problem med diabetesen min!

Veien til Hønefoss.

Veien til Hønefoss har vert dekket med asfalt, oppoverbakker, skog og møter med nye mennesker. Eg skal skrive en egen blogg snart,  om menneskene eg har truffet på min vei.

Eg måtte snu meg for å se på utsikten, på min vei opp bakken.

En av de sistte overraskelsene kom i bakken opp fra Notodden. Etter 10 kilometer med hard motbakke stopper det pluselig en bii, vinduet rulles ned og der hilser en blid mann på meg. Og jammen er det ikke Jan Einar, en hyggelig mann som eg hadde mye å gjøre med for noen år siden. Atter en gang opplevde eg:

Et lite møte i hverdagen som plutselig kan bety så mye!

Eg glemte selvfølgelig å ta et bilde når vi stod der i bakken, men eg kommmer til å ha dette bildet i hodet resten av mit liv.

15 mil…

15 mil med gange så er eg i Lillehammer, der treffer eg Stig igjen. Det gleder eg med til. Stig er en fin fyr som kommer til å tilføre denne turen en ny dimensjon. Men før det skal eg sove i et gammelt stabbur og forhåpentligvis fylle hodet med mer fine møter, med fine folk.

Vi snakkes!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.