Norge på langs. – Alle de fine menneskene! Kapitel 1.

Når eg la ut på denne turen hadde eg ikke sett for meg alle de fine menneskene eg skulle møte på min vei. En ting er den kanonstarten eg fikk da Bjarne, Oddbjørn og Oddgeir valgte å bli med meg første dagen. Takket være Oddgeir kom eg meg helt til Evje før eg trengte å kjenne på ensomheten.

Allerede før eg startet møtte eg Roger og Anita Helen. De skulle legge ut på sin Norge på langs tur og hadde valgt samme startid som meg. Deres plan er å gjøre dette over tid litt stykkevis og delt. Men det skulle ikke blli med dette ene møtet. Det viser seg at de bor på Notodden og når eg kommer ditt er de behjelpelige med  både det ene og det andre. Det kuleste var kanskje når Roger kom kjørennde opp på fjelllet, før Notoddden, med lunsj til meg.

Fin mennesker roger og anita helen

Facebook og rause menesker.

Etter en helg meed Stig på veien til Drangedal begynner et nytt kapitel. Eg begynner å lete etter overnattting og søker hjelp via Facebook. Og hvilket mektig medie Facebook er. Når eg kommer til Drangedal får eg viite at det er ordføreren i kommunen som har spredd meldiingen min på facebook. Dette fører tiil at eg får møte familien Bøen. Dette møtet kan du lese mer om her:

https://kjellarild.no/2018/05/06/norge-pa-langs-kjendis-i-drangedal/

Når eg kommer til Lunde får eg lov tiil å bo hos Hans Kristian og Ragnhild. Et koselig par som, ifølge Ragnhild, bor i Lundes største og styggeste hus. Hans Kristian er lidenskapelig oppptatt av biler og motorsykler og ga meg en omvisning på museet for Troll bilen og på den lokale MC klubben. Det å møte Ragnhild var som å møte Anne Cath Westly, en dame som bare ville meg godt.

 Mennesker hans kristian

I  Bø er det det Maggie og familien som stiller opp for meg. At de er i full pakking og på vei tiil syden spiller ingen rolle. Der det er hjerterom er det husrom og der i huset var det rikellig med begge deler.

På veien tiil Hønefoss klarer eg også, ved hjelp av litt krreatiivitet å få møte en gammel kompis og tildigere arbeidskollega. Det var som det var igår vi hadde møtes og ikke for 5/6 år siden. Det må ikke gå så lenge til neste gang, Torbjørn

.

Også har vi Adriana og mannen hennes, de var venner med noen venner som hadde venner som kjente meg, og de villle hilse på.Vi har ekteparet som viste meg og Stig en snarvei gjennom skogen. Vi har den tyske sykkelturisten,  også er det motorsykklisten som følger meg på Instagram som ville hilse på. Til slutt er det Jan Einar og vårt møte i bakken. Alle disse er møter eg kommer til å huske for resten av mitt liv.

Akkurat nå sitter eg å venter på å få møte dette rause og vakre mennnesket som har gitt meg lov til å bo her i Hønefoss, uten å selv være hjemme. Men dette skal du få høre mer om i neste kapitel om mine møter med nye spennende mennesker.

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.