Norge på langs! – Plan B!

Ny plan.

Plan A førte meg til Toten før det sa stopp! Nå er det på tide å legge plan B, så får vi se hvor langt den bringer meg. En ting er bitterheten eg følte da eg innså at eg måtte gi meg, for nå. En annen ting er den vonde følelsen man får når mine problemer fører til endringer for andre menneskers planer.

Eg hadde som sagt et mål om å være i Lillehammer, nå. Istedet for sitter eg her og skriver om noe som skulle ha vært. I  Lillehammer ventet en stor inspirasjonskilde for min videre ferd mot Trondheim, nemlig Stig.

Stig er en mann med et pågangsmot og en vilje som overgår det meste. For 2 år siden kunne mannen knapt gå og nå skal han ut å gå 45/50 mil med meg. Eg kan ikke gjøre annet en å bli imponert og inspirert.

Plan B
Stig Hellerslien på tur!

Derfor har det blitt viktig for meg å få gå denne etappen med nettopp Stig! Slik hadde vi planlagt det, og slik skal det bli!

Både eg og Stig er sosiale mennesker og som dere muligens har fått med dere tidligere så ønsker vi begge å få med oss flest mulig på vår reise. Eg har sagt det før og sier det igjen:

Har du lyst til å bli med?

Legg igjen en kommentar her på bloggen min, evt send meg en mail, eller ring meg om du vil bli med oss!

I følge legen er sårene på føttene på god vei til å gro, og så lenge det ikke går betennelse i det, regner eg med at 3 ukers hvile skal være nok. Dette gjør det mulig for oss å reise til Lillehammer 10,. Juni og starte vår ferd mot Trondheim dagen etter, med mål om å være fremme den 1. Juli!

Da er iallefall ferden sånn noenlunde planlagt frem til Trondheim. Eg skal nå sette meg ned å lage en plan for dagsetapper og overnatting.

Om du bor langs Pilegrimsleden og har plass til 2 glade vandrer så hadde eg satt pris om du sendte meg en liten melding, så kan det jo være at vi kan bli kjent med hverandre!

Da er det bare å krysse fingrene for at plan B holder og at vi slipper å legge plan C.

PS: Eg har ingen plan for hvordan eg skal komme meg fra Trondheim ( Stiklestad) og nordover til Alta. Det eneste eg vet er at eg ikke ønsker å gå langs E6, da eg har gjort meg noen erfaringer underveis som eg ikke trenger å utsette meg for, mer en nødvendig. Les mer om dette  her https://kjellarild.no/2018/05/10/kjaere-bilist-eg-er-livredd-og-skuffet/

Krysse fingrer og tær og håper på det beste!

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Norge på langs! – Plan B!

 1. Hei Kjell Arild.
  Syntes det e leit at beinan kapitulerte, men det e jo sånn at det e e ikke nå å gjøre med at man får sår av å gå så mye som du har gjort. Æ e sjøl i en fase av min “rekonalisens” kor det å gå e en viktig del av det å komme i form. Når æ leser det du nu skriver, tenker æ at det hadde vært morsomt å tatt følge med dæ ett stykke på veien. Bor i Østfold, men det e jo mulighet å komme sæ te der du e…og gå en dag eller to sammen med dæ/dokker en eller annen gang i løpet av vandringen dokkers/din. Skal følge med og så kan vi snakkes når du e på farta igjen.
  Heier på dæ og du e en STOR inspirasjons kilde for mæ personlig!

  Gunnar 🙂

  1. Takk. Du er hjertelig velkommen til å bli med når det passer for deg. Vi holder kontakten. Mvh Kjell Arild

 2. Hei! Jeg går selv norge på langs sammen med kjæresten min Og følger deg på insta, og her da.. 🙂 vonDt å høre at Du har slitt med en så vond fot.. Heldigvis kan noen uker pAuse føre til at man koser seg enda mer når man først går! Kjenner Selv at noen uker hJemme ikle hadde gjort noe. Masse god bedring hvertfall! Vi har gått kystrilsveien fra steinkjer, og er på vei til bodø. Synes trafikken her Har vært veldig grei, sAmtidig som naturen har vært fantAstisk. hilsen Marthe

  1. Takk for hyggelige ord og godt tips ang rutevalg. Mvh Kjell Arild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.