Gratulerer med dagen, kjære Hege!

Gratulerer med dagen!

Gratulerer Hege. Da er det den tiden på året da du blir et år eldre en du var da du gikk og la deg i går kveld. Ikke noe negativt i å bli et år eldre når man er som deg. Du blir bare vakrere og klokere med årene! Eg har sagt det mange ganger før og sier det igjen: Eg og barna er heldige som får ha deg i våre liv!

I år tenkte eg at eg måtte få til noe personlig. I dag satt  vi som vanlig ute på muren hadde våre “10 minutter for oss selv med en kaffekopp på morgningen”. Da kom eg på ideen om å rett og slett skrive en blogg til deg!

Gratulerer med dagen!

Det er utrolig kult å se hvordan du blomstrer om dagen. Du sjonglerer dagene mellom jobb, hjem, unger og alt det andre som dagen krever. Samtidig som du lar meg få lov til å pakke sekken for å dra ut på eventyr. Du fikser hverdagen så bra at eg nesten følte meg overflødig da eg plutselig fikk et ufrivillig opphold fra mitt eventyr.

Du og ungene har jo full kontroll, og det gjør meg superdupermega stolt!

En liten oppfordring fra meg til deg:

Det hadde vært kult om du stakk  innom Facebooksiden til Hege og gratulerte henne med dagene, eg vet at ho kommer til å sette pris på akkurat din hilsen!

Og er du eier av en bedrift, eller jobber i en bedrift som trenger en gjennomgang av telefonkostnadene din. Send henne en melding og plutselig så kan denne driftige damen hjelpe deg med å spare noen tusenlapper!

Du treffer henne på denne adressen: hu@icesalespartner.no

Til helgen tar vi oss en tur ut på Jærnåttå. Da skal vi feire deg og alle de spennende dagene som ligger ubrukte foran oss

Skulle akkurat du være så heldig å se en smilende og glad jente, gi henne en klem og et smil, og gratulerer henne med dagen!

Vi elsker deg!

-Gjengen din!

 

 

 

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.