Til mine foreldre!

Kjære foreldre! I og med at eg ikke er noen stor taler, men trives bedre med det skrevne ord, hedrer eg dere med denne bloggen :

Da er dagen her. Dagen det står stor respekt av å få lov til å oppleve! Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet!

Gratulerer med gullbryllup, kjære mor og far!

Mine foreldre
Foto: Mona Ueland Håland

Tenk det at dere har vært gift i 50 år. I dagens samfunn så er dette en dag mange som gifter seg, faktisk ikke får oppleve. Dere skal være stolt av å ha klart å holde ut med hverandre i 50 år. Og har dere klart de 50 første, så regner eg med at de årene som ligger foran dere vil gå som en lek!

Som sønn og et resultat av deres giftemål kan eg ikke gjøre annet en å gi dere gode skussmål. Dere har virkelig vert gode foreldre, som har gitt oss barna en god plattform til å klare oss selv i livet vårt.

Dere har alltid vert der for oss og stilt opp for oss. Dere er rett og slett noen gode rollemodeller, og eg må nok innrømme at dere er mine største forbilder når det gjelder dette med å holde en familie i sammen. Eg har tilgode å se dere krangle og være uenige, og at dere er glade i hverandre er det ingen tvil om.

I og med at eg snart er gammel nok til å vite litt om livet så vet eg at alle dager ikke er fullt med solskinn, men som deres barn har eg aldri opplevd at det har vært særlig stormfullt i heimen vår.

Så var det besteforeldrene da..

Etter hvert som årene går har vi, barna deres klart å finne oss noen å gifte oss med,og dermed fått oss noen barn. Dermed har dere blitt besteforeldre. Og eg vet at dere har en haug med barnebarn som digger dere. Dere er som besteforeldre flest, våre barns favoritter, iallefall når mor og far blir for strenge.

Is hos farmor og farfar er og blir en favoritt!

Gratulerer med dagen, mor og far. Dere er mine forbilder!

-Kjell Arild

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.