Sånn går nå dagene!

Sånn går nå dagene – en liten oppdatering!

Sånn går nå dagene. Dette er vel et kjent uttrykk som beskriver hverdager uten noe spennende å fortelle om. Eller? Eg for min del går nå her og surrer og venter på å få komme igang igjen med turen min.

dagene

Dagene er fylt med mest mulig tid til å gjøre minst mulig slik at foten min skal bli god nok til å starte opp igjen. Eg har vel aldri noen hatt et slikt fokus på at et sår skal leges fortest mulig. Og eg må si meg imponert over den behandlingen eg har fått av sykepleiere og lege. Dette såret har grodd raskere en eg hadde trodd. Nå skal tiden bare brukes til å få mest mulig tykk hud, før det er på an igjen.

Sår, tur og diabetes.

Bortsett fra såret på foten så har diabetesen også køddet i det siste. Men det var vel ikke noe nytt. Eg måtte få tilsendt ny insulinpumpe under turen min og det viste seg at det var en liten innstilling der som ikke var rett på den nye pumpa. Samtidig som kroppen min får mindre fett og mer muskler  og dermed endrer forbrenningen og behovet for insulin seg.  For å få orden på dette måtte eg en tur innom på sykehuset for en prat med diabetessykepleier.

Du kan vel egentlig trygt si at sånn går nå dagene. Eg er fortsatt en utålmodig fyr som ikke kan få tiden til å gå fort nok frem til eg skal ut på tur og utfordre grensene for meg selv og diabetesen min, igjen. Samtidig som diabetesen driver og kødder det til for meg i hytt og vær.

Kampen mellom Kjell Arild og diabetesen fortsetter, og kommer sikkert til å fortsette lenge fremover. Det har alltid vert slik og kommer sikkert til å fortsette slik på et eller annet viss.

Det må vel kunne gå ann å bruke dritten til noe positivt?

Sånn går nå dagene!

-Kjell Arild

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.