Norge på langs! -Deltaker(e) søkes!

Ønsker du å være deltaker på min tur ?

deltaker ?

I skrivende stund er det ikke lenge til eg skal ut på en ny etappe på min ferd mot Nordkapp. 10. Juni reiser eg og Stig fra Bryne til Lillehammer der vi begynner på etappen til Trondheim.

Om du har lyst til å bli deltaker på vår Pilegrimsferd til Nidarosdomen så er du hjertelig velkommen til det!

Men hva med Juli?

I juli måned har eg ikke fått lagt noen god plan for min ferd. Det eg har erfart er at det å gå alene er meget tøft og eg vil prøve å unngå dette.

Samtidig er dette landet vårt såpass fascinerende og nydelig at det hadde vert kjekt å fått dele disse opplevelsene med noen.

er du deltaker ?

Derfor går eg nå aktivt ut med denne “stillingsannonsen” og søker deltaker(e) for juli måned. Om du ønsker å bli med kan du kontakte meg på mail, evt telefon. Du finner min kontakt info under reklamen på høyresiden.

Når det gjelder “referanser” angående meg selv kan dere jo sjekke ut min Facebookside, evt ta kontakt med mennesker som har møtt meg på min ferd så langt! Sjekk ut historien om alle de fine menneskene.

En annen fyr som har blitt veldig fascinert over dette med å gå lange turer er Stig. Eg har selvfølgelig skrevet en historie om han og.

Hvor skal vi gå?

Eg har ingen fastlåst rute for vår tur i sommer. Men det eg ønsker meg er å få oppleve mest mulig av vårt vakre land mellom Trondheim og Alta. Om du har noen ønsker, eller planer så er det bare å komme med de, så er det ikke umulig at vi i sammen kan legge en superplan for å lage vårt lives opplevelse.

Eg hadde satt veldig pris på om du hadde kontaktet meg, viss du går med en liten drøm om å vandre rundt i vårt vakre og nydelige land.

Kanskje du og eg, i sammen, kan bli deltaker i vårt livs fineste opplevelse!

Håper vi snakkes!

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.