Krise i heimen – Ungene gråter seg i søvn!

Krise! Nå har det gått over en uke og til og med vi voksne i familien må begynne å ta innover oss at det muligens, nærmer seg fullstendig krise i familien vår.

Det er ikke første gangen vi har opplevd det vi nå opplever. Det samme skjedde ifjor, men da gikk det heldigvis over etter ca 2 uker.

Hva slags krise snakker vi om?

Joda, det vi snakker om her er nok noe som mange familier har opplevd og mange flere kommer til å oppleve.

Familiens kjæledegge, familiens samlingspunkt, dette lille dyret som skaper så mange magiske øyeblikk i vår familie. Vi snakker om Pus, vår pusekatt som er så umåtelig glad i ungene. Vår lille pusekatt som passer på ungene og beskytter det. Pus som går rundt og mjauer når han ikke finne ungene i huset.

krise - pus er borte

Pusekatten vår har nå vært borte i over en uke og det begynner å gå opp for oss alle at Pus muligens ikke kommer hjem igjen. Eg skriver muligens, da vi har opplevd før at Pus har reist på en 2 ukers ferie for så å komme hjem igjen. Katter er noen selvstendige individer som gjør som de vil,så alt håp er ikke ute.

Men vi er altså der at når leggetiden kommer så kommer også savnet etter vår lille pusekatt. Dermed  kommer tårene og vi må bruke litt ekstra tid på å få tak i Ole Lukkøye og finne roen.

Vi starter leteaksjon!

I dag har vi bestemt at etter skole og lekser, skal vi ut i nabolaget for å lete etter pus. VI skal også lage plakater som skal henges opp på hver eneste lyktestolpe i nabolaget. Nå må vi virkelig sette igang å få Pus hjem igjen.

Sist Pus var borte dukket han plutselig opp igjen, rett før vi hadde gitt opp håpet. Denne gangen ser det ut som vi må hjelpe Pus hjem.

VI får håpe på det beste!

-Kjell Arild

cat in the box

 

 

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.