Norge på langs! – Eg er klar for etappe 2!

Eg er klar for etappe 2.

Om ikke mange dagene setter vi oss i bilen til Lillehammer, og her starter spaserturen til Trondheim. Vi, er denne gangen meg, Stig og broren hans. Har du lyst til å bli med?

Det har vert 3 uker med følelsesmessig berg og dalbane. Eg kom hjem som en skadeskutt mann med skuffelsen av å måtte gi meg hengene langt utenfor kroppen. Det ble bråstopp!

Men etterhvert så har det vert godt å være hjemme for å restituere seg. Det har vert fint å ha familien rundt seg. Eg har og vert vanvittig heldig med været. Tenker det at om eg hadde fortsatt å gå i slikt vær skal du ikke se bort fra at det hadde dukket opp flere kroppslige utfordringer.

Foten er klar.

Foten min har blitt 80% bra og eg har fått en del gode tips av dere, leserne mine. Disse har eg tenkt å benytte meg av. I dag har eg vert ute på innkjøp av diverse plaster, pulver og andre hjelpemidler.

på tide å gjør foten klar

Sekken har også blitt slanket, igjen! 🙂 Regner med at denne gangen bærer eg rundt 16/17 kilo på ryggen. Det kommer litt ann på hvor mye vann eg har med meg og hvor mye av klærne eg har på kroppen og ikke i sekken, også videre……

sekken er klar

Denne gangen kommer også tempoet til å bli litt annerledes. Nå som vi er flere må vi ta hensyn til hverandre. Dette innebærer  blant annet at eg er nødt til å ta flere pauser og ikke drive rovdrift på meg selv. Dette er nok en fordel både for hodet og kroppen min.

Eg blir faktisk nødt til å ta hensyn. Vi kommer helt sikkert til å legge bak oss like mange mil i løpet av dagen på denne måten og vi kommer uansett frem til slutt!

For øyeblikket føler eg meg fysisk og psykisk klar til å legge en ny etappe av Norge bak meg!

Stig er du klar?

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.