Norge på langs. – Værfast!

Mandag morra blues er vel rette betegnelsen på øyeblikket. Vi sitter værfast og kommer oss ikke videre.

Værfast eller værfast er vel spørsmålet? Har vi valgt det selv, eller er det bare en dårlig unnskyldning?

værfast

Tja, eg vil påstå at klok av skade, holder vi oss i ro inntill videre. Dagen idag skal i utganspunktet inneholde 32 kilometer og 500 høydemeter. Ingen vits i  å utfordre seg selv med å bli kliss våt og demotivert før etappe 2 har begynt,. Det skal bli nok av utfordringer de neste 3 ukene og vi trenger ikke å bli demotivert før vi har begynt.

Dagen er fortsatt ung og det kan fort bli at værgudene er med oss. Og plutselig kan det være at vi befinner oss vi i en pilegrimsbu på Skjetten. Vi får se hva dagen bringer.

En lang kjøretur.

Dagene igår var en lang dag som stort sett ble tilbringt i bil. Det kuleste var det å se igjen steder eg hadde vandret på for bare noen uker siden. Vi var blannt annet innom Notodden, Hønefoss og kjørte forbi kjente trakter på Toten.

Må vel innrømme at ting ser veldig mye lettere ut fra et bilvindu en det faktisk er nå man reiser seg opp og velger å gå distansen. Den forbanne lange oppoverbakken mellom Notodden og Kongsberg såg ikke så vanskelig ut når eg satt der i bilen og kikket ut.

Bortsett fra å være værfast og ikke har gått en eneste meter enda så har turen allerede begynt å fylle opp kontoen for varige minner for oss. Det er ikke hver dag man er ute  å går i en fremmed by og det tikker inn meldinger på telefonen som spør om det var deg eg så vandre forbi utenfor. Dette skjedde med Øyvind i går. Og pluselig fikk han et møte med et menneske  som han ikke hadde sett på mange, mange år.

Verden er ikke stor og landet vårt er fullt av overraskelser.

Nå er det bare å sette seg ned å vente på at det værste regnværet skal gi seg, slik at vi kan komme oss til Trondheim.

Ha en fortsatt fin dag, folkens!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.