Vi vandrer med freidig mot!

Nå er vi godt igang med etappen mot Trondheim. I kveld har vi innkvartert oss på Nordrum gård, et historisk og vakkert sted, drevet av fantaskiske mennesker. Gården ligger oppe i åssiden overfor Fåvang sentrum. Vi sitter her i et hus som fremstår som om vi har flyttet noen hundre år tilbake  i tid.

Dagens vandring har vert en dag der 3 mennesker som omtrent ikke kjenner hverandre har fått kjenne på hverandres egenkaper. En av oss oppsummerte ferden vår på følgende måte:

Om eg ble kjent med en dame  eg ville gifte meg med, så hadde eg tatt henne med på en vandring som denne. Det finnes ingen bedre måte å bli skikkelig kjent med et menneske på.

Du kan trygt si at man blir fort veldig kjent med hverandre når man går og vandrer i timesvis og dagesvis.

de glade vandrere

Eg for min del har selvfølgelig hatt noen diabetes utfordringer i løpet av dagen, og det blir spennede å se hvordan føttene kommer til å oppføre seg de neste dagene. Eg har fått merke ting eg  ikke liker på den fronten. Men vi får se hvordan ting går seg til…..

 

vandrer

Nå kjenner eg at Ole Lukkøye roper på meg og i morgen starter et nytt eventyr for de glade vandrerne.

Vi rykker stadig nærmere Dovrefjellet!

-Kjell Arild

1 thought on “Vi vandrer med freidig mot!

  1. Go for it geys!🖒😊
    E søkkanes imponert over ka dokker får te…!
    God tur videre 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.