De glade vandrere vandrer videre.

De glade vandrerne vandre videre!

De glade vandrere vandret videre idag.Dagen i dag startet tidlig fra gårdsdagens endestasjon, Nordrun gård og Fåvang. Dagenes etappe gikk mot Ringebu og vi har beveget oss i et nydelig terreng og vert innom historiske steder som Ringebu Stavkirke og møt rådyr som krysset stien rett foran oss.

glade

Dagens etappe kan vel oppsummeres som en fin og lett tur. Eller som Stig sier det: Dette har vert den kjekkeste etappen til nå!

Morgendagens utfordringer:

Nå er vi innkvartert for natta og har begynt å tenke på morgendagens etappe. Den kommer til å bli adskillig tyngre og vi kommer til å bevege oss oppover i terrenget og inn i et landskap som vil bli mer krevende for oss. Kanskje vi til og med kommer til å miste tilgangen til Wi-fi og mobildata. Hvordan kommer vi til å klare oss uten dette? Kan fort bli at vi trenger å begynne å snakke med hverandre i stedet for å kikke på mobilen for så se om verden der ute bryr seg om 3 glade gutter som er ute på en fantastisk tur.

For det er en fantastisk tur der vi skaper minner for resten av livet. Eg tror også vi alle lærer masse av denne turen. VI er tross alt 3 forskjellige mennesker som er utstyrt med forskjellige egenskaper, skavanker og utfordringer.

Vi er en overivrig diabetiker, Mr Parkinson uten stopp, og heldigvis har vi med oss sistemann som er Øyvind. Han er en fyr som har litt mer vett i pannen en meg og Stig. Han kan en del om dette med trening å gå hardt ut.Du kan trygt si han er meget flink til å gire ned tempoet slik att vi kommer oss i mål med godfølelsen i behold.

Eg er urolig takknemlig for å ha brødrene Hellerslien med meg. Om du ønsker å være med meg på neste  etappe så både oppfordrer og utfordrer eg deg til å ta kontakt med meg.

Håper vi snakkes!

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.