Norge på langs. – Snart Trondheim!

Trondheim har aldri vert så nærme som nå!

For hvert skritt eg tar nå kjenner eg at ordet Trondheim og Nidarosdommen vokser inni meg. Motivasjonenen til å legge bak meg de siste mila for å komme frem til prosjektets første og virkelig store, mål blir bare større og større. Nå skal eg til Trondheim koste hva det koste vil.

snart Trondheim

Det har vært en fantastisk reise!

Hvilken en vanvittig reise det er. Det er så mange inntrykk att eg ikke har greidd å fordøye en brøkdel av de enda. Eg skal skrive mer om alle opplevelsene etterhvert som de synker inn. Nå når eg fortsatt er på tur, er det øyeblikket som fanger.

Men, eg skal fortelle litt om det som har vært de siste ukene. Denne etappen startet med 3 tapre menn som hadde som mål om å kave seg fra Lillehammer til Trondheim. Vi begynte greitt og jobbet oss gjennom et fantastisk landskap. Vi har sett skoger, gårdsveier, smale stier, fjell og ikke minst vi har opplevd massevis av oppoverbakker.

Etterhvert ,kom vi oss til Dovrefjellet og det var en mektig opplevelse.En tøff etappe som hittil fremstår som den kjekkeste dagen vi har hatt. Og ikke minst det at Stig klarte å komme seg over fjellet i full storm og piskende regnvær. Må si eg er stolt over å få være så heldig å bli med han over her.  Det står respekt  av den prestasjonen

Etter Dovrefjellet var det Snøhetta som vi skulle bli så heldige å få oppleve. Denne dagen hadde vi bestemt oss for å heie frem en del av syklistene som skulle sykle Trondheim – Oslo. Vi ble stående ved Hjerkinn, ca 5 km fra utsiktspunket til Snøhetta. Tilfeldigvis så var vi ikke de eneste som hadde bestemt seg for å stå der å heie frem syklistene. Og vi er jo noen sosiale gutter som fort kom i kontakt med disse menneskene.

Og, før vi viste ordet av det hadde vi blitt tilbudt transport opp til utsiktspunket til Snøhetta. Et mektig skue, nesten som de frister å gå dit en dag!

Andebryst og rødvin!

I løpet av helga regner g med å være fremme i Trondheim. Da er det først Olavsbrevet som skal hentes ut. Dette er et bevis på at du har vandret de siste 10 mila av Pilegrimsleden. Etterpå er det gleden av å treffe en venn eg ikke har sett på ca 20 år. Han har invitert meg på andebryst og rødvin. Gjett om eg gleder meg.

Om alt går som det skal så skal eg og Kurt ta oss en skål og mimre om gamle dager på lørdag.

Gleder meg!

-Kjell Arild

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.