Savner gjengen min!

 

 

 

Eg savner gjengen min!

Eg savner gjengen min veldig om dagene. Det er ikke lenge til eg vandrer inn i Trondheim og har gjennomført den første store delen av min tur gjennom landet vårt. Noe av det som eg virkelig har kjent på det siste dagene er savn. Savnet etter familien min, eller gjengen min som eg kaller de.

Vi mennesker er flokkdyr, vi søker hverandre og vi følger hverandre, Slik er vi utstyrt fra naturen sin side og eg har kjent en del på akkurat dette underveis på min ferd.

savner gjengen min

Savner mennesker rundt meg.

De første 4 dagene på min ferd til Trondheim hadde eg med meg Oddgeir ( første dagen var til og med Bjarne og Oddbjørn med.) det gikk rimelig greitt oppover mot Evje. Plutselig fanget hverdagen Oddgeir og eg var, for første gang på turen aleine. Oddgeir har fortalt meg at han så att  eg fikk ett annet uttrykk med en gang han måtte dra.

Eg merket det ikke da, for da var motivasjonen enorm for å komme seg videre og eg hadde ikke vært så lenge borte fra gjengen min. Samtidig så begynte en spennende periode av turen. For nå fikk eg komme hjem til folk. Eg fikk møte nye mennesker, hver dag. Eg hadde et trygt sted eg skulle til. Eg skulle få mat og et varm seng å sove i.

Nå er eg ikke langt fra Trondheim. Eg har gått aleine fra Oppdal og har virkelig begynt å kjenne på følelser. Eg har vert redd og usikker.Det er utrolig hvor stor forskjell det er på å vite hva som ligger fremfor deg, enn å vandre i ukjent landskap helt aleine. Spesielt på dager der diabetesen kjører berg og dalbane med blodsukkeret mitt. Da kjenner eg virkelig på redsel og usikkerhet.

Eg savner det trygge som ligger i det å ha gjengen min rundt meg. Det å få sove i sin egen seng. Det å få slenge føttene på bordet. Det å høre ungene bråke  når eg vil ha fred.

ikke minst de å se det i øynene, gi de en klem og bare være i sammen med de.

Eg savner gjengen min og nå vil eg hjem!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.