Norge på langs! – Endelig Trondheim!

Siste lørdagen i april ble eg kjørt  med båt til Lindesnes for å starte min spasertur mot Nordkapp. Første etappe hadde som mål å nå Trondheim. Nå er eg her, eg har klart å gå fra Lindesnes til Trondheim.

Trondheim

Lindesnes – Trondheim

En av tankene som startet dette prosjektet var det at eg tenkte at 1Million skritt omtrent er distansen mellon Lindesnes og Trondheim. Nå vet eg iallefall hvor mange skritt eg faktisk har brukt for å komme meg til Trondheim.

Tiden eg har brukt er lenger en eg hadde planlagt. Hadde liksom ikke lagt inn i planen at eg skulle bruke litt over 3 uker på en fot som ble skadet. Men nå er eg i allefall her, 55 dager etter at eg startet med å gå i land på Norges sørligste punkt.

Eg er overveldet av følelser og tanker. Eg klarer ikke å ta alt innover meg, enda. Turen har vært fylt med massevis av opplevelser, oppturer og nedturer. Eg har møtt massevis av spennende mennesker.Fått høre massevis av spennede historier. Eg har fått komme hjem til folk som har tatt i mot meg som om de hadde kjent meg hele livet. Eg har blitt stoppet av folk som kjenner meg igjen. Som for ekempel Lasse, en far med en sønn med Diabetes. Han hadde fulgt min ferd og tilfeldigvis gikk eg rett forbi huset de bor i. Det ble en hyggelig prat noen få kilometer før eg kom meg til Nidarosdommen.

Takk!

Det er på tide å si takk! Takk til alle dere som på et eller annet viss har bidratt til at dette prosjektt mitt har latt seg gjennomføre, så langt. Takk til mine sponsorer. Takk til dere som har vert med å gå noen mil. Takk til alle dere som har tatt imot meg.

Og ikke minst: Takk, Hege for at du støtter meg og tar ansvaret hjemme mens eg er ute på vandring!

Det har vert en fantastisk reise frem til nå. Nå skal eg hjem og hvile før eg begynne å planlegge resten av ferden.

Og helt til slutt: Eg har brukt 997 268 skritt for å komme meg til Trondheim!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.