Endelig hjemme! – Har du møtt Mr. Quick?

/ Sponset innlegg/

Eg er sammen med gjengen min igjen!

Etter å ha lagt bak meg mange, mange mil på min ferd nordover, er eg endelig hjemme hos gjengen min. Nå skal eg slappe av og lade batteriene et par uker før eg legger ut på nye eventyr. For å være så heldig å kunne tilbringe verdens beste dag med gjengen min, er eg avhengig av Mr Quick. Han skal eg fortelle mer om senere.

Akkurat nå vil eg fortelle om verdens beste søndag:

Dagen i dag startet med hele gjengen samlet rundt frokost bordet, der dagens planer ble diskutert. Etter litt om og men, ble vi enige om at først skulle vi gå tur. Kan du tenke deg? Har eg liksom ikke gått nok tur i det siste? Uansett så ble det 7 kilometer for gjengen på tur, før de minste ble belønnet med et par runder bowling.

For å toppe det som har vert en topp dag, avsluttet vi med en runde med grillings. Helt perfekt for en pappa som har vært for mye borte i det siste og savnet gjengen sin.

Kan faktisk ikke huske sist vi har hatt det så koselig sammen. Det har selvfølgelig vert klaging og syting og alt det som følger med når store og små skal prøve å finne den gyldne middelvei på en fin dag. Men når ungene legger seg og tilbakemeldingene er at dette har vert en topp dag, ja da banker det litt ekstra i pappahjertet!

Hvem er Mr Quick?

Mr Quick er en fyr som eg kjenner veldig godt og som eg kan takke for at eg faktisk har fått oppleve denne fine søndagen med gjengen min. Han heter Espen og driver Jærens beste transportbyrå. Quick Transport. Han fikser det meste for de fleste. Han har ikke for vane å frakte mennesker. ( Et lite øyeblikk trodde eg at eg kom til å bli fraktet hjem som stykkgods) Heldigvis ble det fly på meg, og eg slapp å gå hjem. Espen er en av de folka som tror på meg og hjelper meg med transport hjem, når eg vil se gjengen min.

Mr Quick

Takk Espen!

Om du vil vite mer om Espen og Quick Transport, finner dere du det her: https://www.quick-transport.no/

-Kjell Arild

 

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.